Annoncering | Mobil/tablet version | 95 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Puerco pibil

Puerco pibil

Puerco pibil
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Puerco pibil
18.354
Visninger
333
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik

DU SKAL BRUGE
1½ dl presset appelsinsaft
¾ dl presset citronsaft
2 finthakkede chilipeber
1 spsk. paprika
2 fed finthakket hvidløg
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. knust kommen
¼ tsk. nelliker
¼ tsk. kanel
2 tsk. salt
1 god sjat tequilla (2 dl)
Peber
500 g. svinekød
12 tortillas


SÅDAN GØR DU
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Fjern kerner og de hvide vægge i chilien og hak dem fint. Tilsæt dem sammen med paprika, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, tequila, salt og peber og blend det godt.
Skær kødet ud i 5 cm store tern. Læg dem i en pose og hæld den krydrede væske over. Ælt posen, så alt blandes sammen og lad den hvile i et 3-4 timer.
Læg kødstykkerne og marinaden i et ildfast fad, og læg to lag folie over, så det dækker helt tæt. steg det hele mørt i 1 ¾ - 2 timer ved ca. 160° (alm. Ovn).
Spis varme tortillas eller ris til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Henrik
18.07.2011, 22:03
Tak for kommentaren Henrik. Der er noget at arbejde videre med. Desværre bor jeg i en by, hvor asiatiske eller for den sags skyld etniske butikker er ikke eksisterende. Hvis jeg ikke ligefrem skal importere fra en af de danske storbyer må jeg finde noget der er i "den henretning". M.v.h. Henrik

Henrik Olsen
09.07.2011, 16:09
Hej Henrik & Thor. Bananblade kan købes i mange asiatiske forretninger. For at lave sovsen mere rød kan du bruge Achiote det er knuste annatto frø, for lave sovsen mere jævn bland harina de maiz (majsmel)rørt op med vand. Mvh. Henrik.

Henrik
09.07.2011, 11:36
Hej Thor Undskyld det sene svar :-S Det eneste jeg på stående fod kan komme på er at selv om jeg skriver at det skal pakkes helt tæt ind så skal det ikke være så tæt at væsken ikke langsomt kan fordampe. Den originale opskrift forlanger bananblade som nok er meget svære at få i DK og jeg tror ikke de kan være 100% tætte. M.v.h. Henrik

Thor Munck-Grønbæk
07.09.2010, 22:06
Hej Henrik. Jeg forsøgte mig med denne ret efter inspiration fra filmen "Once upon a time in Mexico" og din opskrift. Men det var ikke særlig vellykket. Kødet flød rundt i en gul, næsten klar sovs og var slet ikke en lækker tyk og rød sovs som på dit billede. Kunne der mangle noget i din opskrift?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Puerco pibil opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Puerco pibil med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Puerco pibil, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Langtidsstegt oksemørbrad     Laksemousse sandwich     Nem softice     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Urte og løgbrød     skinkegryde     Focaccia boller     Aubergine pure     Glasert Skinke     Skovløbergryde     Aubergine salat     Gorgonzola sauce     Butterdejs-stang med laks     Luksus Millionbøf med ris     Sund & mættende wok-skinke ret     Gullasch     Paprikabøf m.peberfrugt & varm kartoffel-broccoli salat     Kransekagekonfekt II     Toast med ananas og tun     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com