Annoncering | Mobil/tablet version | 242 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.419 opskrifter fra 24.567 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(309)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
67.090
Visninger
1.050
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg var dagens opskrift den 07.09.2015

DU SKAL BRUGE
Stegen:
ca. 2 1/2 kg. oksetykkam
150 g. magarine
peber
salt

Saucen:
hvedemel
sovsekulør
50 g. magarine
1/4 piskefløde
salt -peber
væde fra stegen

2-3 glas perleløg
sukker
en klat magarine

frosne bønner & carotter
kartofler

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg



SÅDAN GØR DU
Smelt magarine i en stegegryde og kom godt med peber og osse salt på stegn. Brun den godt på alle sider i gryden og kom så vand ved til stegen er 3/4 dækket af vandet. Lad den simre i 2-3 timer ved middel varme.

Smelt en lille klat magarine på en stegepande og kom en pæn portion sukker i, ligesom til brunede kartofler, afdryp perleløgene godt inden de kommes i den smeltede og brune sukker masse. Lad dem stege under omrøring til de er godt gyldne overalt.

Skræl og kog kartoflerne ca. 30 min. før stegen er færdig.

Tag en sauce gryde frem og smelt magarine heri. Kom passende mængde mel i og lav en melbolle. Rør op med piskefløden og spæd op med masser af vand fra stegen ( det er det der gir den gode smag). Smag til med salt & peber og kom lidt sovsekulør i.

Gi de frosne carotter og bønner en opkogning og lad det småkoge ca. 8 min. Ellers blir de hurtigt slatne og kedelige.

SERVERING
Skær stegen ud i pæne skiver og anret den på et fad med grønsagerne på den ene side. Tag perleløgene op uden sukkerlagen og server i en lille skål. Sauce, kartofler anrettes som du synes.. Serveres med solbærsyltetøj, asier,franske kartofler og waldorf salat. ( se evt. min opskrift på waldorfsalat) - og en god flaske rødvin ;-)

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: sydhavskylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk myntete     Græske frikadeller     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Madbrød med rosmarin     Hakkebøf i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk