Annoncering | Mobil/tablet version | 209 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.247 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelgifler

Kanelgifler

Kanelgifler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(429)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kanelgifler
51.267
Visninger
1.061
Print
Kategori
til personer
til 48
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Anja Ballegaard Westermann

Kanelgifler var dagens opskrift den 23.07.2016

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Dej: 50 gr. gær, 1 dl lunken mælk, 1 spsk. sukker, ½ tsk. salt, 1 æg, 100 gr. blødt smør, ca. 300 gr. mel

Fyld: 60 gr. blødt smør, 60 gr. brun farin, ½-1 tsk. kanel

Pensling: 1 sammenrørt æg


SÅDAN GØR DU
Dej: Udrør gæren i den lunede mælk, rør sukker, salt og sammenpisket æg heri. I en anden skål findeles smøret i melet og røres godt sammen (giver en klumpet mel-substans). Kom gærvæden i melblandingen, og ælt herefter. Brug ikke for meget mel, idet dejen gerne må være god blød (dejen klistrer ikke som franskbrødsdej).
Dejen skal hæve tildækket et lunt sted i en god halv time.
Forvarm ovnen til 200 gr. C (alm. ovn)

Fyld: Bland ingredienserne og lad det stå i stuetemperatur, så den forbliver nem at påføre dejen senere.

Dejen rulles nu ud (jeg deler den gerne op i 2 "pølser"). Jeg laver én af gangen (køkkenbordet er ikke så stort her).
Hver pølse rulles ud til ca. 15-20 x 50 cm
Herefter påsmøres fyldet med bagsiden af en ske på hele dejen undtagen den nederste kant (ca. 2 cm).
Tag en gaffel og dyp i det udrørte æg, og lav små riller i den nederste kant, så dejen vedhæfter sig bedre ved sammenrulning.

Pølsen skæres nu så giflerne bliver ca. 2 cm brede. Sæt på bageplade, tryk den let flade med hånden, efterhæver 15 min. og pensles før bagning med sammenpisket æg.

Bages i ovnen på midterste rille i ca. 15 min. Må ikke blive for tørre.
SERVERING
Barnets fødselsdagsoverraskelse i skolen, med i madpakken eller fredagshygge. Kan nedfryses.
Kanelgifler - 9176-IMG_0025.JPGKanelgifler - 9176-IMG_0030.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Louise Mikkelsen
28.08.2011, 17:53
Rigtig lækker, der er dog lige lidt nok fyld tio dejen, så jeg laver halvanden portion fyld til en portion dej

Stine
08.08.2010, 11:08
Kanon opskrift! De er nemme at lave og det tager ingen tid.. og bedst af alt så smager de rigtig godt :o)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kanelgifler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kanelgifler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelgifler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Krydder frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bagt rodfrugtmos     Porrer i fad med oksekød     Grønne asparges med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      Grønkålssalat med mandler og æbler     Grov go'e boller     Nemme pølsehorn     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com