Annoncering | Mobil/tablet version | 169 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.237 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Okseklump Nygaard

Okseklump Nygaard

Okseklump Nygaard
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(184)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
18.676
Visninger
282
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Lars Bech Nygaard

DU SKAL BRUGE
ca 900 g okseklump
½ dl Smør
½ dl olivenolie
Salt
Peber
3 porrer
300 g skrællede gulerødder
2 løg
ca 50 g blåskimmelost
½ liter vand
½ liter piskefløde
Maizena (måske)

Ris, kartofler og/eller godt brød.


SÅDAN GØR DU
Rens porrerne, og skær de 'løse blade' fra.
Skræl gulerødderne, og skær enderne af.
Pil løgene, og del dem i kvarte.

Snit løg, gulerødder og porrer fint (brug evt. en 'foodprocessor')
Kom olivenolien og smørret i stegegryden, og lad smørret brune af.
Drys okseklumpen med salt og peber, og læg den i stegegryden. Vend den et par gange, så den bliver brunet godt.
Kom grøntsagerne ned i stegegryden, tilsæt ½ liter vand, og salt.

Lad kødet og grøntsagerne småsimre 1½ times tid, hvor kødet vendes cirka halvvejs.

Tag kødet op, og pak det i stanniol.

ENTEN: tag grøntsagerne op, og lad dem dryppe af (ned i gryden) med et dørslag, og tilsæt piskefløden til suppen;
ELLER: hæld piskefløden ned i stegegryden, og brug en stavblender, til at findele grøntsagerne i suppe+fløde.

Tilsæt blåskimmelosten og rør den ud i sovsen, lidt ad gangen, til smagen passer.

Hvis det er nødvendigt, kan sovsen jævnes med maizena, og evt tilsættes sovsekulør.
SERVERING
Skær kødet i skiver, og server, evt. med grøntsagerne 'ved siden af' (hvis du ikke har blendet dem i sovsen). Hvide kartofler, kartoffelmos, ris og/eller godt brød gives til. Godt mørkt øl, eller en kraftig rødvin passer fint til.
SPARERÅD
Smager ganske fortrinligt dagen efter...

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Okseklump Nygaard opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Okseklump Nygaard fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Okseklump Nygaard, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Saltimbocca     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Meget nemme flødekartofler     Super madpakkeboller     Gulerodskage- Deluxe     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Arabisk Falafel     Palæo nøddebrød     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Verdens bedste brød     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Indbagt mørbrad     Makrel i te     Risotto med Kylling & Karry     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com