Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.188 opskrifter fra 26.312 medlemmer
i
søg
 

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch
(162)
Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (3)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
1 pæn Okseculotte 1½-2 KG
1 flaske god Ale eller lign. kraftig Øl.
3 hvidløg
2 gulerødder
Salt
Peber
Honning
1 lille dåse ananas i tern (på str. med 1 dåse tun)
Friske Champignon, rensede og hele

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Culotten optøes langsomt i køleskabet, hvis frosset
Herefter ridses stegen på langs med 1 cm. afstand, og evt. på tværs med 2 cm. afstand.
Anbring Culotten i en stegeso med låg.
Hvidløg presses over oversiden, salt og peber gnides med ind. Ca. 1 tsk god honning overhældes oversiden.
Herefter tilsættes culotten 1 øl og 1 dåse med ananas og saft
Culotten steges herefter ved 130 grader i ca. 5 timer, Efter 3 timer fordeles de hele champignon samt gulerod strimlet på langs i fonden rundt om stegen.
Efter ca. 5 timer fjernes fonden, fedtet skilles fra, og fonden benyttes herefter til at lave sovs af.
Stegen får lov at få lidt mere sammen med garnituren indtil den indpakkes i 15 minutter i staniol inden udskæring. Garnituren lægges i fad med staniol over og holdes varm.
Mht. Sovs... der er mange meninger, men jeg plejer at hælde ½ l fløde i fonden, evt. tilsætte lidt kartoffelvand og lade den koge ind til sovsen "tykner", dvs. ingen jævning. Er sovsen for tynd, kan man indpiske et par smørklatter så den "sætter sig".
Champignon kan evt. ligge i fonden alle 5 timer, de skrumper hermed ind, og får en meget distinkt og kraftig smag af hele retten.
Mht. fedt.. hellere lidt men godt end meget og magert!
SERVERING
•Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for •Så vender man og skærer den anden vej •Man skal holde øje med skiverne, mens man skærer
SPARERÅD
Der bliver fond og fedt til overs. Fedtet vil fuglene sætte pris på.. Fonden kan hældes i isterningepose og gemmes som smagsforstærker til andre rette

Relaterede favorit opskrifter



 
 
Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato

fryseegnet
Fryseegnet
Nej

statistik
Opskrift statistik
Vist 40333, 966, 3
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Absolut bedste BBQ marinade     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Grillet Flæskesteg     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Mørbradgryde m. ris     Marinade til kyllingfilet     Laks i folie på grill - skøn sommerret.     Grov go'e boller     Hjemmelavet agurkesalat     Broccolisalat     Kylling på grill     Snobrød     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk