Annoncering | Mobil/tablet version | 179 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(341)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
57.284
Visninger
1.295
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Torben Thomsen

DU SKAL BRUGE
1 pæn Okseculotte 1½-2 KG
1 flaske god Ale eller lign. kraftig Øl.
3 hvidløg
2 gulerødder
Salt
Peber
Honning
1 lille dåse ananas i tern (på str. med 1 dåse tun)
Friske Champignon, rensede og hele


SÅDAN GØR DU
Culotten optøes langsomt i køleskabet, hvis frosset
Herefter ridses stegen på langs med 1 cm. afstand, og evt. på tværs med 2 cm. afstand.
Anbring Culotten i en stegeso med låg.
Hvidløg presses over oversiden, salt og peber gnides med ind. Ca. 1 tsk god honning overhældes oversiden.
Herefter tilsættes culotten 1 øl og 1 dåse med ananas og saft
Culotten steges herefter ved 130 grader i ca. 5 timer, Efter 3 timer fordeles de hele champignon samt gulerod strimlet på langs i fonden rundt om stegen.
Efter ca. 5 timer fjernes fonden, fedtet skilles fra, og fonden benyttes herefter til at lave sovs af.
Stegen får lov at få lidt mere sammen med garnituren indtil den indpakkes i 15 minutter i staniol inden udskæring. Garnituren lægges i fad med staniol over og holdes varm.
Mht. Sovs... der er mange meninger, men jeg plejer at hælde ½ l fløde i fonden, evt. tilsætte lidt kartoffelvand og lade den koge ind til sovsen "tykner", dvs. ingen jævning. Er sovsen for tynd, kan man indpiske et par smørklatter så den "sætter sig".
Champignon kan evt. ligge i fonden alle 5 timer, de skrumper hermed ind, og får en meget distinkt og kraftig smag af hele retten.
Mht. fedt.. hellere lidt men godt end meget og magert!
SERVERING
•Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for •Så vender man og skærer den anden vej •Man skal holde øje med skiverne, mens man skærer
SPARERÅD
Der bliver fond og fedt til overs. Fedtet vil fuglene sætte pris på.. Fonden kan hældes i isterningepose og gemmes som smagsforstærker til andre rette

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     sydhavskylling     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Grovboller     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pommes anna     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Porrer i fad med oksekød     Græske frikadeller     Den bedste ungarske gullasch     Hakket Oksekød med Hvidkål     irsk stuvning med svinekød     Mørbradgryde m. ris     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com