Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.314 opskrifter fra 23.471 medlemmer
i
søg
 

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch

Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(331)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (3)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
1 pæn Okseculotte 1½-2 KG
1 flaske god Ale eller lign. kraftig Øl.
3 hvidløg
2 gulerødder
Salt
Peber
Honning
1 lille dåse ananas i tern (på str. med 1 dåse tun)
Friske Champignon, rensede og hele


DEL PÅ



FREMGANGSMÅDE
Culotten optøes langsomt i køleskabet, hvis frosset
Herefter ridses stegen på langs med 1 cm. afstand, og evt. på tværs med 2 cm. afstand.
Anbring Culotten i en stegeso med låg.
Hvidløg presses over oversiden, salt og peber gnides med ind. Ca. 1 tsk god honning overhældes oversiden.
Herefter tilsættes culotten 1 øl og 1 dåse med ananas og saft
Culotten steges herefter ved 130 grader i ca. 5 timer, Efter 3 timer fordeles de hele champignon samt gulerod strimlet på langs i fonden rundt om stegen.
Efter ca. 5 timer fjernes fonden, fedtet skilles fra, og fonden benyttes herefter til at lave sovs af.
Stegen får lov at få lidt mere sammen med garnituren indtil den indpakkes i 15 minutter i staniol inden udskæring. Garnituren lægges i fad med staniol over og holdes varm.
Mht. Sovs... der er mange meninger, men jeg plejer at hælde ½ l fløde i fonden, evt. tilsætte lidt kartoffelvand og lade den koge ind til sovsen "tykner", dvs. ingen jævning. Er sovsen for tynd, kan man indpiske et par smørklatter så den "sætter sig".
Champignon kan evt. ligge i fonden alle 5 timer, de skrumper hermed ind, og får en meget distinkt og kraftig smag af hele retten.
Mht. fedt.. hellere lidt men godt end meget og magert!
SERVERING
•Start fra spidsen og skær til næsten halvdelen af stegen er skåret for •Så vender man og skærer den anden vej •Man skal holde øje med skiverne, mens man skærer
SPARERÅD
Der bliver fond og fedt til overs. Fedtet vil fuglene sætte pris på.. Fonden kan hældes i isterningepose og gemmes som smagsforstærker til andre rette




OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
Torben Thomsen
Dato:

BRUGERNES KOMMENTAR

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Grillopskrifter

Følg Maduniverset på Google Plus




Nyhedsbrev

Hvilken dagligvarer køber du altid økologisk?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Mørbradgryde m. ris     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Græske frikadeller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!     Gammeldags Agurksalat     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kogning af majs     Pastaret i fad     Gulerodskage (Rå)     Boller m/ A38     Tunmousse      
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk