Annoncering | Mobil/tablet version | 172 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.252 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche

Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche

Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(41)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
3.820
Visninger
110
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Maiken

DU SKAL BRUGE
1 bundt purløg
100 g cremefraiche 38%
1 spsk. middelstærk sennep
8 skiver fuldkornstoastbrød
4 skiver røget kalkunbryst
Agurk
Salt-peber


SÅDAN GØR DU
Klip purløg i småstykker og bland det med cremefraiche, sennep, salt og peber.
Rist toastbrødet og smør dem med et tyndt lag af cremefraiche-blandingen. Læg kalkunbryst skiverne på 4 skiver toastbrød og læg derefter 2 skiver skrællet agurk på hver. Læg de sidste skiver toastbrød ovenpå og skær sandwichene igennem diagonalt.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche fra Maduniverset.dk i kategorien Brunch opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Abehjerne     Habanerõ amarillo salsa     Hakket Oksekød med Hvidkål     Mørbradgryde m. ris     Porrer i fad med oksekød     pommes anna     Grovboller     Grønkålssalat med mandler og æbler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gullasch med kartoffelmos     Svampet kanelkage     Tunmousse      Koteletter i Fad med paprika     Bagt rodfrugtmos     Nachos m/kylling     Rundstykker, Koldthævede     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com