Annoncering | Mobil/tablet version | 112 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.253 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
15.796
Visninger
238
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Marpar

DU SKAL BRUGE
1 l god vanilieis
4 dl hasselnødder

2 dl piskefløde
1 dl sukker
1 dl lys sirup
100 g smør


SÅDAN GØR DU
Rist hasselnødderne. Enten i ovnen ved 200 grader eller på en tør stegepande til de får en gyldenbrun farve og skallerne løsner sig. Gnub nødderne i hænderne til det meste skal er væk, pak dem ind i et viskestykke og knus dem med en kasserolle, der kan klare mosten… Der må meget gerne være nogle store stykker nødder imellem.
Her kan du så vælge om du har god tid eller ej:

God tid(kan gøres flere timer inden servering): Sæt en form i fryseren, så den bliver kold. Lad isen stå ude i 15 min og rør den med en håndmixer til den er blød og rør næsten alle nødderne ind i den. Fyld isen i den kolde form og drys de sidste nødder over. Sæt isen i fryseren og tag den ud 15 min før servering. Stil isen på bordet med karamelsovsen i en kande eller scoop isen i portionsglas og hæld karamelsovs over. Stil resten af sovsen på bordet i en kande.
Hurtig løsning:
Rist og knus nødderne som ovenfor, men scoop isen i portionsglas og drys nødderne over.
Karamelsovsen laves ved at:
Koge fløden, sukkeret, siruppen og halvdelen af smørret i en kasserolle. Lad blandingen koge rigtigt til den har fået en tyk konsistens og en mørkebrun farve – det tager ca.15-25 min. Rør det sidste smør i og lad sovsen køle lidt af. Du kan sagtens lave den i god tid og varme den op, når den skal serveres. Evt. i mikroen - det går dog hurtigt, så hold øje med den.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mormors pandekager     Ristaffel     Citronfromage med hele æg     Toast med ananas og tun     Jannies boller i karry:     Mager rødbedesalat     Gina´s Karrygryde     Lakrids (Sød, finsk)     Fyld til pitabrød     Gifler     olde´s appelsin kage     ovnbagte jordskokker     Nem og hurtig pastasalat     Gryderet med broccoli og kalkun     Engelsk Lakrids     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Frikadellefars     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Syltede perleløg     Indonesisk Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com