Annoncering | Mobil/tablet version | 225 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
5.206
Visninger
163
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Dan Busk

DU SKAL BRUGE
skallen af 1/2 appelsin, i tynde strimler
vand....................................... 1dl
berberis andebryst................. 4 stk.
smør....................................... 25 g.
friskkværnet peber
groft salt................................. ½ tsk.

Appelsinsauce:
stegesky fra panden................ 2 spsk.
friskpresset appelsinsaft......... 5 dl.
Piskefløde.............................. 5 dl.
groft salt................................. 3/4 tsk.
friskkværnet peber



SÅDAN GØR DU
Kom appelsinstrimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 3 min. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rids skindet på de 2 stykker andebryst og drys dem med peber. Varm smørret i en pande, til det er gyldent, og steg bryststykkerne med skindsiden nedad og ved svag varme i ca. 12 min. Vend dem og steg kød siden i ca. 15 min., til bryststykkerne er gennem - stegt. Tag kødet fra panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min.

Appelsinsauce:
Hæld 2 spsk. af stege skyen i en gryde og tilsæt appelsinsaft og piskefløde. Bring blandingen i kog og tilsæt saucejævner under omrøring. Kog saucen ved svag varme i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.


Ved serveringen:
Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler.
SERVERING
Ved serveringen: Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler. Tilbehør: aspargeskartofler eller løse ris

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Berberis andebryst med appelsinsauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Berberis andebryst med appelsinsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Berberis andebryst med appelsinsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt kylling m. ananas & bacon     pommes anna     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      Grov go'e boller     Ristaffel     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     sydhavskylling     Svampet kanelkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Grønkålssalat med mandler og æbler     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com