Annoncering | Mobil/tablet version | 190 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.444 opskrifter fra 25.085 medlemmer
i

Ferskenbowle

 
Forside Drinksopskrifter Bowls
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Torben Tofteskov
tofteskov
ca 10 pers
Bowls
6546
167 gang(e)
09.07.2002, 08:48


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
500 g modne ferskner
100 g sukker
3 spsk vand
2 fl moselvin
1 fl champagne

Fremgangsmåde:
skyl fersknerne del dem i kvarte og fjern stenen, skær kødet ud i mindre stykker. Varm sukkeret og vand op i en gryde, til sukkeret er smeltet afkøl let og bland ferskenerne i hæld en ½ flaske vin på og lad det trække i mindst 2 timer i køleskab, tilsæt derefter det sidste vin og lige før serveringen hældet champagnen i

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Ferskenbowle drink er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Risengrød     Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv     Nemme æbleskiver     Gode Råd - lette og luftige     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Karbonader i fløde/porre sauce     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mormors Stegte sild i eddike     Grønkålssalat med mandler og æbler     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Svampet kanelkage     Daim konfekt     Mørbradgryde m. ris     Gammeldaws æbleflæsk.     Brun sovs     Havretern med nougat     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com