Annoncering | Mobil/tablet version | 131 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.444 opskrifter fra 25.092 medlemmer
i

Anderledes gløgg

 
Forside Drinksopskrifter Højtider
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
susanne

6
Højtider
6778
163 gang(e)
25.08.2003, 23:18


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
1 flaske medium hvidvin
1 dl. lys portvin
1 dl. vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemommer
2 - 3 spsk akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse rosiner

Fremgangsmåde:
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i en gryde, lad det koge i ca. 15 min.
Lad det trække natten over. Si det. Kom denne ekstrakt i resten af vinen, med honning og portvin. Varm op til kogepunktet. Server med rosiner og valnødder.

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Anderledes gløgg drink er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: H.C. Lumbye-kage     Blødkogte æg     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Biscotti, sprøde julesmåkager     Den bedste Kylling i Karry!     Kyskager     Molbogryde.     GAMMELDAGS NELLIKEBRØD     Koteletter i Fad med paprika     Ristaffel med svinekød     græsk stifado     Mørbrad i gorgonzola     Risengrød med letmælk     Engelsk Julekage     Mandel-macipan småkager     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Lyssej i Sur - Sød Sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mager skinke sylte     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com