Annonce
Tun er lækker og sund sommermad i en håndevending

Tun er lækker og sund sommermad i en håndevending

avatar
maduniverset.dk


Fisk er sund og lækker sommermad, og Amanda Seafoods har nu gjort det nemt at sætte fisk på menuen med de delikate tunbidder Tun i tern. De fleste har efterhånden fået øjnene op for, at fisk er sundt – fyldt med de sunde omega-3 fedtsyrer, D-vitamin, jod og selen. Men når solen skinner, skal middagen helst kunne tilberedes i et snuptag, og det kan være svært at lokke børn til at spise fisk, fordi de ikke bryder sig benene. Derfor har Amanda Seafoods gjort det let at spise fisk med produktet Tun i tern. Tun i tern kommer i en praktisk karton, der let åbnes uden brug af saks eller dåseåbner. Der er ingen skarpe kanter, man kan skære sig på, og tunen hældes nemt til afdrypning og er dermed klar til servering i en håndevending. - Det er tun på en ny og inspirerende måde, som ikke er set før. Det er let at servere, og vi håber derfor produktet kan inspirere folk til at bruge tun på nye måder. Dermed kan vi forhåbentlig bidrage til, at det bliver lettere for folk at spise fisk de anbefalede to gange om ugen eller mere, fortæller Jesper Kold Sørensen, der er administrerende direktør for Amanda Seafoods. De små smagfulde tunbidder er geniale i sommerens sprøde salater, fordi de er saftige og ikke smuldrer. Prøv dem for eksempel i en eksotisk salat med mango, fintsnittet forårsløg og chili eller i den klassiske franske salade niçoise med grøn salat, smilende æg, tomat, løg, oliven og kapers. Prøv også Tun i tern som indbydende appetizer sammen med eksempelvis feta og oliven eller lav små middelhavsinspirerede tapas med grillet squash og peberfrugt, frisk mozzarella, basilikumblade og top med Tun i tern. Tun i tern er ligeledes oplagt i pita, på pizza og i pastaretter. På den anerkendte fødevaremesse SIAL i Paris blev Tun i tern i maj kåret som det bedste danske produkt i kategorien, der dækker pasta, færdigretter, dåsevarer og dressing. Her skal Tun i tern konkurrere med lignende produkter fra hele verden om den prestigefyldte pris SIAL d’Or, der uddeles til efteråret. Tun i tern findes i tre varianter; i vand, i olie og med soltørrede tomater. Produktet forhandles i portioner á 155/165 g (drænet vægt).
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt