Annonce
Fem (næsten) hjemmelavede originaler

Fem (næsten) hjemmelavede originaler

avatar
maduniverset.dk


Nåede du ikke at sylte din egen marmelade henover sommeren, så har Svansø gjort det for dig. Original marmeladerne fra Svansø indeholder ekstra mange bær og frugter og er nænsomt tilberedt efter stolte traditioner. Vælg mellem klassiske smagsvarianter og server med god samvittighed for hele familien. Mormors dyder med hjemmebag, hjemmestrik og hjemmesyltning er hot som aldrig før. Men i en hektisk hverdag kan det være svært at nå det hele. Så hvorfor ikke købe den hjemmelavede marmelade – med god samvittighed? Original marmeladerne fra Svansø vækker glæde i ganen med en tilpas balance mellem søde og syrlige smagsnuancer af frisk frugt. Spis marmeladerne på nybagt brød med smør, til pandekager, vafler og æbleskiver. Eller prøv dem i desserter eller rørt i syrnede mælkeprodukter. Frugtens egen farve og smag Original marmeladerne fra Svansø er sikre favoritter på morgenbordet. Alle fem smagsvarianter har et ekstra højt frugtindhold på 65 % frugt og indeholder udelukkende råfrugt og nul koncentrat. Marmeladerne er nænsomt tilberedt ved lav varme for at bevare de gode råvarer. Resultatet er marmelader med en blød og lækker konsistens og med frugtens egen friske smag og farve. Med ekstra frugt - fordi det det smager bedst Klassisk marmelade fremstilles efter pund til pund princippet – dvs. 50 % frugt og 50 % sukker. Det gælder dog ikke Svansø Original Marmelade, for her er frugtindholdet hævet til 65 %. Den ekstra frugt reducerer sukkermængden og fremkalder samtidig en ideel smagsbalance, som gør Original marmeladerne langt mere sansemættende. Tip! Brug Svansø Original Marmelade som værtindegave. Pynt glassene ved at binde enten et stykke silkepapir eller stof omkring låget med silkebånd eller almindelig snor.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt