Annonce
Den ægte marcipangris er fra La Glace

Den ægte marcipangris er fra La Glace

avatar
maduniverset.dk


De er en uundværlig del af julen og minder os alle om stearinlyshygge, mandelgaver, pakkelege, værtindegaver og søde traditioner. Sammen med juletræet, nisserne og julestjernen er marcipangrisen et af de absolutte symboler på julen. Kun La Glace laver den, præcis som den skal være. Det har de gjort i 140 år. Marcipangrisen har været i La Glace sortimentet siden konditoriet blev grundlagt i 1870. Det er selvfølgelig stadig de originale svovl- og gipsforme, som støber de håndlavede La Glace marcipangrise. Den helt rigtige La Glace marcipangris er livagtig, fed og kækt smilende og bundet med en rød silkesløjfe om bugen. Grisen kendes på den søde julesmag af 100% kvalitetsmandler og den bløde konsistens, som nemt lader tænderne forme små vidunderlige bidder. Flere tusind marcipangrise langes hvert jul over disken hos La Glace. Grisene fås i fem størrelser fra 50 -1000 gram. De små marcipangrise egner sig ifølge kagekone Marianne Stagetorn Kolos til en enkelt sød tand, de store kan skæres ud til deling. Marcipangrisen har som Conditori La Glace en lang og spændende historie bag sig. Køber man en marcipangris hos La Glace får man derfor samtidig et elegant kort, som fortæller marcipangrisens julehistorie. Frem til jul præsenterer La Glace i øvrigt en særlig juleæske med Franske Makroner i sæsonens farver. Røde makroner med kirsebær og brune med abrikos, honning og varme julekrydderier. Der er i julemåneden naturligvis også klassiske klejner, småkager, konfekt samt marcipangulerødder og marcipansnemænd hos La Glace. Efter jul kan man glæde sig til Hellig Tre Konger kagen, som traditionen tro spises 6. januar. Kik forbi La Glace frem til nytår og oplev byens mest fotograferede julevinduer.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt