Annonce
Dårlig service - VS. prisen på en middag

Dårlig service - VS. prisen på en middag

avatar
Lena Dejbjerg


Jeg prøver altid at tænke over hvilken restaurant det er jeg træder ind i. Dvs. jeg ville aldrig forvente betjening der er på samme plan, som en michelinstjernet restaurants tjener, hvis jeg spiste på en restaurant hvor den dyreste hovedret koster 169,-. Men der er altså grænser i hvad man skal finde sig i..!!! Jeg var på i Jylland og skulle ud at spise på Restaurant Joseph kunstpavillionen i Esbjerg. Og aldrig har jeg været ude for dårligere service sådan et sted. Mig og mine medspisere viste ikke om vi skulle grine eller græde! Vi betalte ca. 1400,- for 4 personer der hver spiste 2 retter delte en flaske rødvin (168,-) og drak en øl. Listen af fejl og mangler var uendelig! Tjeneren virkede uoplagt, og gad ikke svare ordentligt på vores spørgsmål. Han anede ikke hvilke oste der var på kortet, og jeg måtte pænt bede ham finde ud af det! Jeg fik en lamineret oversigt (fra leverandøren i hånden) hvorpå de udvalgte oste var krydset af. Tjenerens tøj var snavset til trods for at kl. kun var 19. Under min forret, som tjeneren nær havde tabt i skødet på mig fordi tallerken var varm, var der en ordentlig pøl af suppe som lagde sig som et fedtet "lag" på papir dugen. Under middagen var ikke en dejlig lyd af middagsmusik, men i stedet lyden af tjeneren og kokken der kommunikerede over et meget højlydt samtaleanlæg. Vi havde fået nogle små halvbeskidte hvidvins glas til vores rødvin. Hvilket vi opdagede da bordet ved siden af fik nogle glas af dobbelt størrelse!! Som afslutning på aftenen hørte man en af personalets børn sige en meget højlydt kommentar om sit undertøj. Listen er lang. Jeg har desværre kun nævnt få af de service relaterede problemer den aften. Dertil kommer også nogle ikke så flanerende kommentarer om maden!! Det skal også lige siges at i Esbjerg forventes niveauet at ligge højere da restauranter generelt er billigere på jyske kanter. For 1400 kroner, forventer jeg altså mere. Kald mig bare snobbet, men jeg mener at man får hvad man betaler for. Og vi havde altså betalt for ret meget mere end hvad vi fik!
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt