Annonce
Dansk opfindelse letter grill-optændingen

Dansk opfindelse letter grill-optændingen

avatar
maduniverset.dk


Med støtte fra Syddansk Teknologisk Innovation får grill-folket nu en mere sikker og nem optænding. To unge iværksættere kan efter fire års udvikling nu præsentere en nyhed, som gør det meget lettere at tænde op i grillen. Nu behøver grill-folket nemlig ikke længere at købe en pose med briketter og optændingsblokke, for derefter at få sorte fingre, når briketterne placeres i grillstarteren – og senere, når kullene er varme, være bange for gnister, når de hældes ned i grillen. Alt det undgås nemlig med Easyburn, som grill-tænderen hedder. Easyburn består af en portion grillkul, som er omgivet af en miljørigtig papemballage. Først fjernes plastic-coveret, så placeres æsken direkte på grillen, hvorefter man tænder den inkluderede optændingsblok. Papemballagen fungerer som den kendte metal-grillstarter og trækker ilt til kulbriketterne, så de tændes hurtigt. Efter 15-20 minutter er briketterne så varme, at pappen brænder væk og kullene er klar til brug. - Med Easyburn behøver man heller ikke opbevare kulrester eller den rustne grillstarter, som sviner i lejligheden eller i sommerhuset. For nu er det pakket forsvarligt ind, fortæller Steffen Kongensbjerg Larsen og Martin Skov, der begge er ingeniører med speciale i industriel design. Målet er at få Easyburn synliggjort i Danmark, og så senere i udlandet. De to iværksættere er overbeviste om, at de har udviklet en "sællert", som for alvor vil slå igennem her til sommer. Og de er ikke alene om at tro på denne succes, for også Syddansk Teknologisk Innovation har fundet Easyburn så interessant, at man herfra har valgt at støtte projektet med små to millioner kroner. Yderligere oplysninger fås hos Martin Skov, Easyburn, på telefon 22 32 92 82. [email protected] www.easyburn.dk Billedtekst: Aldrig mere sorte fingre ved grill-optænding. Bare sæt Easyburn direkte på grillen, så klarer den resten.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt