Annonce
Det her er ikke en kogesektion. Det er den nye Siemens flexInduction

Det her er ikke en kogesektion. Det er den nye Siemens flexInduction

avatar
maduniverset.dk


Nyheden, der gør madlavningen mere fleksibel. Det er sjovt at lave mad. Især hvis man har frihed i køkkenet. Det får du virkelig med flexInduction. En helt ny induktionskogesektion fra Siemens. Du kan vælge at bruge den venstre halvdel som én stor zone. Eller med et enkelt tryk dele den op i to almindelige kogezoner. En stor stegegryde, en lang og smal fiskegryde eller flere mindre gryder og kasseroller – på den fleksible induktionskogesektion er der plads til det hele, og alt kan flyttes frem og tilbage hvor som helst. Kogesektionen registrerer selv kogegrejets størrelse og placering og genererer varmen på det rigtige sted. Siemens lancerer nu to nye kogesektioner i flexInduction serien. Den ene er en 60 cm bred kogesektion EH 675MV11E med 2 flexInduction zoner og en 80 cm bred kogesektion EH 875MP11E med 1 flexInduction og 3 runde kogezoner. Der findes en flexInduction kogesektion til alle.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt