Annonce
Leg med maden – fra ulvetime til happy hour

Leg med maden – fra ulvetime til happy hour

avatar
maduniverset.dk


En ny og anderledes kogebog kommer på gaden! En kogebog som ikke bare viser maden men også glæden ved at lave den. Der er skønne inspirerende billeder med børn, leg og latter ved køkkenbordet. Bogen inspirerer til en ny tilgang til madlavning. Ikke som noget der skal overstås, noget vi gør for at være sunde eller fordi det forventes. Men madlavning med dine børn som en hyggelig stund på dagen. Her, over gulerødderne og gryderetten kan de mest givende og fortrolige stunder opstå. Forfatter Tine Grandjean fik idéen til bogen i sine år som madmor og kostfaglig i sit arbejde i en børnehave. Her oplevede hun børn der kom i køkkenet for at få ro og nærvær mens der blev skrællet og snittet. Her oplevede hun, hvor meget børnene lærte i køkkenet. Der er meget motorik, matematik og læsefærdigheder i køkkenet. Der er også god læring om råvare, planter, dyr og årstider. Samtidig er der meget hygge og samvær over gulerødder og bolletrillerier. I børnehaven blev det tydeligt hvor nysgerrige forældrene var på viden om sundhed og madlavning. De ønskede ikke bare at vide HVAD der var sundt men også HVORFOR og HVORDAN det kunne omsættes i retter til (ofte) kræsne børn. Bogen har sit afsæt i de erfaringer Tine Grandjean gjorde sig i børnehaven. Bogen rummer opskrifter med fantasi, citater om mad fra børnene og i den sidste del af bogen, en hjælp til at forstå krop og sundhed, i et lidt bredere perspektiv end blot et spørgsmål om kalorier og fibre. Mest af alt er bogen en invitation til at skabe sjovere og hyggeligere stunder omkring de opgaver som skal gøres. Retterne i bogen er fulde af smag, farver, vitaminer og andre livsvigtige næringsstoffer. Men det er sanseligheden og glæden der er i fokus. Et stigende antal voksne og børn har det bedst med glutenfri og mælkefri mad. Derfor er der, i de opskrifter som sædvanligvis indeholder gluten, anvisning så retten kan laves uden gluten. ”Leg med maden” er den eneste kogebog for børn (bogen er også for voksne) der giver børn på glutenfri mad en bog at bage og kokkerere efter. Det er også den eneste kogebog som kobler samvær, sundhed, glæde og madlavning. ”Leg med maden” 25X25 cm. 100 sider udkommer 24. November. 199 kr. E-bog: 149 kr. Bogen kan købes på www.legmedmaden.life eller i din lokale boghandler. Yderligere information hos forfatteren [email protected] eller 2623 8812.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt