Annonce
Blød indpakning af naturligt søde gourmetmajs på dåse

Blød indpakning af naturligt søde gourmetmajs på dåse

avatar
maduniverset.dk


Verdens største producent af forarbejdede grøntsager, Bonduelle, har lanceret konservesdåsen uden skarpe kanter og med et blødt låg af folie. Nu bliver det lige så let at åbne for en dåse friske majs som et bæger crème-fraiche - og majsene er ikke tilsat sukker. En konservesdåse med et ‘Easy peel’-låg af folie er langtfra hverdagskost i de danske supermarkeder. Det er majs på dåse imidlertid for danskerne som alene i sommermånederne konsumerer ca. 2.000 tons majs. Majs er således én af de mest spiste konserverede grøntsager i Danmark. Til sammenligning med de øvrige europæiske lande ligger Danmark i den øverste fjerdedel over indtaget mængde majs pr. indbygger. UDEN SUKKER Bonduelle har netop lanceret Gourmet Majs på dåse med Easy peel-låg. Det er en specielt udvalgt majssort, der bliver dyrket i områder, hvor det solrige vejr giver saft, kraft og sødme til majsene. Derfor er der ikke behov for at tilsætte sukker, når majskornene bliver fyldt på dåser, som er tilfældet ved almindelige majs. Den specielle majstype og den nye indpakning betyder, at det aldrig har været lettere at få søde, sprøde og smagfulde majs til maden - hele året rundt og om sommeren i særdeleshed. INGEN SKARP INDERKANT Konservesdåser er mange gange besværlige at have med at gøre, for det kræver normalt enten en dåseåbner eller fingerfærdighed at åbne de hårde metallåg. Easy peel-låget gør det lige så let at åbne for friske majs som for crème-fraiche eller hytteost. Grøntsagsproducenten har desuden løst et andet problem, der normalt er uløseligt forbundet med konservesdåser - den skarpe inderkant. På de nye dåser er inderkanten slebet glat, så det er umuligt at skære sig. BEDST PÅ DÅSE Når majs på dåse er så populær hos danskerne, skyldes det ikke bare de utallige anvendelsesmuligheder som farverigt tilbehør til forskellige salater, middagsretter eller blot som snack. Majs er den grøntsag, der egner sig bedst til at blive konserveret, fordi den holder sin farveægthed, sprøde konsistens og unikke smag på en helt anden måde end andre grøntsager på dåse. Bonduelle Gourmet Majs er i butikkerne nu med det nye Easy peel-låg.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt