Annonce
Nålestik for økologien

Nålestik for økologien

avatar
maduniverset.dk


Thise Mejeri og ”Praktiserende Akupunktører” udbreder fælles visioner omkring sundhed og dyrevelfærd. - Et gammelt mundheld forkynder, at ”det er bedre at forebygge end at helbrede”, og med det som afsæt, anbefaler vi som oftest vore klienter at spise økologiske fødevarer, fortæller PA Akupunktør Torben Lind, som er næstformand i brancheforeningen ”Praktiserende Akupunktører.” Efter et møde tidligere på året mellem brancheforeningen og Thise Mejeris salgsdirektør Mogens H. Poulsen, stod det helt klart for begge parter, at de havde en række fælles holdninger omkring dyrevelfærd og sundhed. Og der var enighed om, at sunde dyr producerer sundere mad, og dermed også sundere betingelser for menneskelig velfærd. Fremover vil der på en stor del af de ”Praktiserende Akupunktørers” mange klinikker landet over kunne findes informationsmateriale om Thise Mejeri og deres produkter, ligesom der på Thise Mejeris mælkekartoner vil være informationer om de ”Praktiserende Akupunktører”. Dyrevelfærd og sundhed hånd i hånd - Et engagement, i dyrevelfærden og hensyntagen til naturen, som det man finder hos Thise Mejeri, skal man lede længe efter, siger Torben Lind. Han mødes af samme begejstring fra Thise Mejeri, som sætter pris på, at foreningen af ”Praktiserende Akupunktører” støtter deres visioner omkring dyrevelfærd og kompromisløse økologiske produkter. - Dyrevelfærd og sygdomsforebyggelse spiller en central rolle for Thises landmænd. Sunde og stærke køer er forudsætningen for gode og velsmagende mælkeprodukter. Og vi sætter stor pris på, at ”Praktiserende Akupunktører” vil gøre opmærksom på dette ude på deres mange klinikker. At foreningen samtidig er godkendt som registreringsansvarlig af Sundhedsstyrelsen styrker også tilliden deres støtte, udtaler Mogens H. Poulsen. - I vores daglige arbejde på klinikkerne er vi slet ikke i tvivl om at vores mad også er vores medicin, så for os er det utroligt vigtigt, at forbrugerne kan få så gode produkter som muligt, og der er vi slet ikke i tvivl om at Thise Mejeri er leveringsdygtige. Og at Thise Mejeri værdsætter dyrevelfærd og naturen så højt, passer helt ind i vores tankegang, slutter Torben Lind.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt