Annonce
Dekoration til prinsesser og krudtugler

Dekoration til prinsesser og krudtugler

avatar
Thor Nørregaard


Dr. Oetker introducerer spændende dekorationsprodukter, som her i foråret kan købes i dagligvarehandlen: Rosa glimmerglasur og glimmergeléer til både små og store prinsessers eventyrkager samt farvede dekorationsglasurer til krudtuglerne, der jubler over en fodboldbane eller et sørøverskib på yndlingskagen. De innovative dekorationsprodukter giver helt nye muligheder for pynt og dekoration i form af glimmereffekt og nye farver. Glasuren og tuberne er klar til brug, nemme at anvende og perfekte til kvalitetsbevidste voksne og børn, som nyder at give kagen ’et ekstra pift’. Gelé og glasur med effekt og holdbarhed Danskerne er ved at være godt med på den dekorationsbølge, som for længst er skyllet ind over både USA og England. ’Cupcakes’ er et ord, vi har taget til os i en tid, hvor dekoration og pynt er meget andet end flormelis med vand. Den perfekte kagedekoration er i høj grad et spørgsmål om at ramme den rigtige konsistens, farve og holdbarhed, og derfor introducerer Dr. Oetker nu tre nyheder: Princess Lillifee Rosa Kageglasur, Princess Lillifee Glimmer Gelé og Farvet Dekorations-glasur. Princess Lillifee-produkterne er alle nemme at anvende og både glasur, geléer og glasurtuber holder den ønskede form længe efter, at kagen eller desserten er pyntet. Både for børn og voksne Både små og store kan anvende geléerne og glasurerne over en hyggestund med dekoration af hjemmebag. Med nyhederne fra Dr. Oetker er der mulighed for at gøre idyllen endnu mere fortryllende med glimmer, glitter og skønne farver, som sikrer, at der er pynt til både pige- og drengesmag. Produkterne fra Princess Lillifee-serien er især målrettet pigerne med fire forskellige glimmergeléer i farverne rosa, blå, lilla og sølv og ligeledes er den færdige, rosa glimmerglasur, som kan få lagkagen til at glimte og glitre. Farvet Dekorationsglasur er fire forskellige tuber med dekorationsglasur i farverne rød, grøn, gul og hvid, så der er mulighed for, at små superhelte kan få opfyldt drengedrømmen om en fodboldbane på toppen af fødselsdagskagen. Kun fantasien sætter grænser for hvordan, hvornår og hvad, der kan dekoreres. Dr. Oetker Historien bag Dr. Oetker går helt tilbage til 1891, hvor Dr. August Oetker udviklede bagepulveret, Backin, i sit lille apotek i Bielefeld, Tyskland. Dr. Oetkers opfindelse blev startskuddet til den verdenskendte virksomhed, som bærer apotekerens navn, og den dag i dag stadig er familieejet. Bagepulveret er en del af produktporteføljen, som med tiden har udviklet sig til at levere en bred pallet af kvalitet til husholdningen: fra bageartikler, desserter og frostpizzaer til müslibarer.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt