Annonce
Is nyheder fra Nestlé Premier Is

Is nyheder fra Nestlé Premier Is

avatar
Thor Nørregaard


Foråret og sommeren står snart for døren, og det indbyder til nye is-fornøjelser og is-oplevelser. Traditionen tro løfter Nestlé Premier Is sløret for årets is-nyheder, som skal glæde og nedkøle danskerne i årets varme måneder. Nestlé Premier Is har produceret og leveret god is siden 1927 baseret på præmisser om fornyelse, spændende smagsoplevelser, gensynsglæde med klassikere og is-kvalitet i topklasse. I år overrasker Nestlé Premier Is blandt andet med 80 % Fruits, som er en forfriskende og frugtholdig is, der er 80% frugt - 100 % nydelse og bare smager af mere. Danskerne elsker de is, de har spist som børn og vil samtidig gerne smage nye is hvert år. Disse karakteristika om de danske is-vaner har fået Nestlé Premier Is til at satse på is-nyheder, som netop bejler til barndommens minder og samtidig rammer nutidige behov og livsstilstrends for både store og små. Premier Is Luxus Nougat er nyt medlem i Luxus is-familien og er med sit upolerede udseende og store smagsoplevelse det rette valg for den voksne. Gode, gamle Nanok er tilbage på iskortet og vil med sikkerhed genopfriske fortidens minder med den grønne limonadeis hos mange. De kendte klassikere Kæmpe Eskimo, Kæmpe Læske og LynStang har fået ny indpakning, og den lille nye Mælketand er klar til at blive favoritten blandt de yngste. Derudover kommer der også en helt ny Dumle, nemlig Dumle Snacks, som i år lanceres med et crispy chokoladeovertræk men med den samme fantastiske Dumle karamelsmag. MaxiBon Pops har også ændret stilen lidt og fået et knasende lækkert Crunch overtræk. På limonadesiden finder man den læskende lette nyhed i form af Nestea Peach som skub-op is. Is for enhver smag ’Det er vigtigt for os at skabe nyheder, som inspirerer, frister og dækker danskernes is-lyst i alle aldre. Vores is-kort er i år meget alsidigt og fristende, fra limonadeis til mælkeis, vafler og MaxiBon Crunch Pops. Én af de mest interessante nyheder er 80 % Fruits, som bliver Danmarks mest frugtholdige is. Isen er fyldt med eksotiske frugter som ananas, gul passionsfrugt, mango, papaya, citron og fersken og går ikke på kompromis med smagen. Med den meget fokus på livsstil og velvære, som vi oplever for tiden, passer 80 % Fruits godt ind i billedet. Så du kan godt glæde dig til en kold og frugtig nydelse på en varm sommerdag’, udtaler Daniel Aaen fra Nestlé Premier Is. Lidenskabelige nyheder med Passion is-serien Har man passion for høj-kvalitets flødeis med spændende smagssammensætninger, præsenterer Nestlé Premier Is i år to nye udgaver i serien Passion, som får munden til at løbe i vand: Marcipan & Chokolade med et lækkert indhold af Odense Marcipan. Ribs & Marengs, der bare oser af dansk sommer. Udover disse nyheder kan du stadig få stillet din passion med SuperFlyers, Cocio is, Dumle, Banan & Chokoladestykker samt Ægte Vanille.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt