Annonce
Kiksede på den gode måde!

Kiksede på den gode måde!

avatar
Thor Nørregaard


Økologiske Havrekiks, endnu en nyhed fra Madame Butterfly De nye Økologiske Havrekiks fra Madame Butterfly er nogle små lækre ”kagekiks”, der er rigtig gode som det lille uundværlige in-between måltid. Gode at have med i tasken. Gode under træningen. Og gode til cykelkurven når du er på tur. De er lækre ganske som de er og lige fra pakken. Knasende sprøde giver de tænderne noget at arbejde med. Men de indeholder også næsten 33% havre og 7 g kostfibre, og det er faktisk slet ikke så dårligt for en kiks. En alternativ kage, kan vi kalde den – selv om den er lige så stor en nydelse med smør og/eller pålæg og som en del af kikse-udbudet på ostebordet. De økologiske havrekiks kan simpelthen bare bruges til det hele. Havre er en meget fiberrig kornsort. Den smager af mere end hvede, og tilfører således masser af både smag og konsistens til kiksene. De smager simpelthen bare godt. Prøv dem! Du finder Madame Butterfly’s Økologiske Havrekiks på hylderne i Rema 1000 fra starten af november, til sådan cirka en tier pr. rulle.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt