Annonce
1,5 mio. kr. fra EU til fiskespiseri

1,5 mio. kr. fra EU til fiskespiseri

avatar
maduniverset.dk


Nu skal der kunne købes sund fisk i forlystelsesparker, i gadekøkkener, på de nordjyske turistattraktioner og sågar under transporten dertil. Aalborg Universitet har efter indstilling fra vækstforum i Nordjylland fået 1,5 mio. kr. fra EU’s Regionalfond til projektet ”Nordjyske Fisk med Oplevelse” Projektet ”Nordjyske Fisk med Oplevelse” vil forbedre rammerne og styrke væksten for små og mellemstore virksomheder, der arbejder med fisk. Aalborg Universitet, lektor Anna Marie Fisker: - Vi vil give det nordjyske fiskerierhverv mulighed for at mødes med designere, forskere, kokke og ernæringseksperter, så de i fællesskab kan specialisere sig og lave radikal innovation inden for markedsføring, markeds- og produktudvikling af fiskeprodukter. På trods af kostanbefalinger om at spise fisk og fiskepålæg flere gange om ugen, er det i dag de færreste steder, at det er muligt at købe et let, billigt, hurtigt og sundt måltid med fisk. ”Nordjyske Fisk med Oplevelse” vil derfor arbejde på at finde frem til fiskeretter, der både kan spises på gaden, og som er nemme og hurtige at tage med. Deltagerne i projektet skal gennem workshops- og seminarer finde frem til uudnyttede markeder inden for blandt andet nordjyske turistattraktioner, gadekøkkener men ønskeligt også i dansk togservice og stationskiosker og fødevareservice under sejltransport. Projektet skal medvirke til at sikre en stærk og samlet nordjysk fødevareklynge ved strategisk og erhvervsorienteret at investere i ny forskningsbaseret viden inden for design, gastromi og oplevelser.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt