Annonce
Nu er det slut med dryp fra vinkøleren

Nu er det slut med dryp fra vinkøleren

avatar
maduniverset.dk


La Fraicheur vinkøler er et innovativt alternativ til den velkendte isspand - nu skal det være slut med dryp fra flasken, når den tages op af vinkølespanden. Med La Fraicheur er flaske og is hver for sig i spanden. Istedet for at have vinflasken nedsænket i vand og is, står flasken i La Fraicheur. En tør cylinder, som nedkøles via is i bunden. Der kan højst opstå dug på flasken, som følge af dens lave temperatur i forhold til omgivelserne. Cylinderen er standset ud foran, så det er muligt at se etiketten, mens flasken står til afkøling. La Fraicheur er en meget gedin og let anvendelig vinkøler. Den står flot på bordet både hjemme og præsenterer sig fornemt overfor gæsterne i restauranten. La Fraicheur vinkøler fåes i flere varianter - Grand Cru Titanium, Grand Cru Metal og Grand Cru Silver til den ultimative variant med guldlegering. Priser fra kr. 799,00. Der medfølger en eksklusiv transportpose i stof. “Den spændende La Fraicheur kan købes på vores webshop”, siger Kim Frederiksen fra Vintagekeeping. “E-shoppen åbnede i oktober 2009 og har vist sig at være en stor succes. Her kan man købe alt fra professionelle proptrækkere over danskdesignede vinkøleskabe til komplette vinkælderindretninger. Vi har specialiseret os i vinkældre og udstyr til opbevaring af vin, både til private og professionelle”, fortsætter Kim Frederiksen. “Efterspørgslen er der, og det var længe et stort ønske både for os og for vore kunder at lave en rigtig e-shop med tilbehør til vin og vinopbevaring, så man i ro og mag kunne sidde derhjemme og surfe rundt i vores vinunivers”, slutter Kim Frederiksen.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt