Annonce
Stem på Danmarks sunde supermarkeder

Stem på Danmarks sunde supermarkeder

avatar
maduniverset.dk


Vi kender budskaberne om hvad der skal til for at få en sund livsstil, men vi har det svært med at skulle efterleve budskaberne. Ny kampagne skal gøre det ’nemt at vælge sundere’. Over halvdelen af kunderne i supermarkederne kender allerede Nøglehulsmærket, det viser en ny undersøgelse. Men tallet skal være højere. Den nye kampagne skal øge forbrugernes kendskab til det grønne nøglehul og få flere sunde varer på butikshylderne. Kampagnen opfordrer forbrugerne til at stemme på det supermarked, de mener, gør en ekstra indsats for at gøre det sunde valg nemmere. Det nye nøglehulsmærke sidder i dag på mere end 400 færdigpakkede fødevarer. Fra brød over mælk til fisk og frosne grøntsager. Fælles for fødevarer med nøglehullet er, at de indeholder mindre fedt, salt og sukker flere kostfibre og fuldkorn end andre varer. ”Nøglehullet betyder, at forbrugerne ikke behøver at nærlæse varedeklarationerne for at vurdere, om en vare er sund eller mindre sund. Ved at gå efter nøglehullet kan forbrugerne på en nem og hurtig måde finde frem til de sunde madvarer på supermarkedets hylder og i køledisken. Det er jeg sikker på, vil være til glæde for mange i en travl hverdag”, siger fødevareminister Eva Kjer Hansen. Kort om konkurrencen På SMS, over internettet og på kuponer kan forbrugerne frem til d. 21. februar indstille deres ’nemt at vælge sundere’ butik. Et dommerpanel kårer landets ni bedste indkøbssteder, og undervejs er der masser af præmier til forbrugerne. Kåringen af årets ”nemt at vælge sundere” supermarked finder sted onsdag 3. marts på Børsen hvor fødevareministeren overrækker vinderne deres diplomer. Læs meget mere på http://www.noeglehullet.dk hvor der er beskrevet alt om konkurrencen. Dommerpanelet består af: Chris MacDonald, Christian Bitz, Birgitte Escherich, Anne Larsen, Rasmus Kjeldalh og Mogens Bjerre. Blog på Facebook - med Fødevareminister Eva Kjer Hansen og hendes gæster Gitte Gross - Viffos, Ida Husby - FDB, Maja Møller - Arla og Camilla Udsen - Forbrugerrådet.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt