Debat: Nordisk mad – 10 år med succes?


Gennem de sidste 10 år er udtrykket ”nordisk mad” for alvor kommet på
menukortet. Fra Noma til børnefamilien er indtoget af gourmethavregrød,
hjemmebagt brød på surdej og danske kartofler blevet en essentiel del af
sproget omkring måltidet. Men hvad er det egentligt for en udvikling? Teori og
Praksis løfter grydelåget og tager temperaturen på det nordiske køkken.

PANEL:
I panelet sidder Christian Ingemann,
ledelseskonsulent for Cofocorestauranterne,
Anders Holst
Markussen, madandmelder fra
Weekendavisen samt Emil Blauert,
projektleder i Meyers Madhus. De vil
sammen med publikum forsøge at
skære ind til benet og definere,
hvilken udvikling begrebet ”nordisk
mad” har gennemgået de sidste 10
år. Debatten vil handle om de
aspekter af kulturen, som er med til
at drive en sådan udvikling frem. For
20 år siden, var der ikke nogen, som
talte om nordisk mad med stolthed i
stemmen, men i dag får det
mundvandet til at løbe hos de fleste.
Men hvad er der sket på de 10 år?
Hvad er udviklingen er udtryk for? Er
de danske kokke blevet mere
selvbevidste? Er restaurantgæsterne
blevet mere kræsne?

SMAG:
Alle de spørgsmål samt mere vil
forsøgt besvaret, når Teori og
Praksis dækker op til en kritisk
diskussion om nordisk mad.
Samtidig vil der være smagsprøver
fra den nordiske madkultur, så
debatten om det danske køkken kan
glide lettere ned.
Tid og sted
Arrangementet finder sted tirsdag d.
28. September 2010 kl. 19.00 i
projekthuset KPH, Enghavevej 80-
82, 2450 København SV
Se mere her.
http://theoryandpractice.dk/seminar
s/8139-kurateret-torsdag-3-nynordisk-
mad-flyttet-28-9


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 30.03.20 UGE 14

kyllingelår med rasp i friture
kyllingelår med rasp i friture

Brugere online : 285
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version