Jul rimer på hjemmebag


Heller ikke i julemåneden er der noget bedre end duften af hjemmebag. Men succes i hjemmebageriet kræver det rette udstyr og fristende opskrifter. SCANPANs bagesortiment og inspirerende opskriftshæfter gør det nemt at imponere familien med både danske juleklassikere og eksotiske specialiteter.

Selv om du til hverdag måske ikke er den store bagermester, er julen den oplagte tid til at gribe æbleskivepande og dejskraber. Arranger en Store-Bagedag sammen med børnene eller gode venner og hyg jer sammen til duften af jul. Med SCANPAN som makker i køkkenet er det nemt at skabe små og fristende mirakler til glæde for ganen og dine gæster.

I form til julebag

Med SCANPANs store sortiment af Bake Pro silikone bageforme er der lagt op til delikate kagefristelser i alle former og variationer. De fleksible og bløde forme gør det let, hurtigt og sjovt at gå i hjemmebageriet. Brug fx Briocheformen til en klassisk christmas pudding eller lav julens sødeste cupcakes med en af de mange muffinforme. Bake Pro formene er også velegnede til isdesserter. Formenes non-stick overflade sikrer, at bagværket nemt slipper formene og gør samtidig rengøringen til en leg.


Æbleskiver med variation

SCANPANs klassiske og robuste æbleskivepande har non-stick belægning, hvilket gør den rengøringsvenlig og nem at arbejde med – også når der er børn med i køkkenet. Æbleskivepanden kan både bruges på komfuret og i ovnen, og fås i både rød og klassisk sort. Som supplement til æbleskivepanden har SCANPAN udviklet et inspirerende opskrifthæfte med appetitvækkende opskrifter fra hele verden. Her får du idéer til, hvordan du bruger æbleskivepanden til andet og mere end de klassiske æbleskiver – fra fransk Crème brûlée til indiske Spicy Paniyaram. Med opskrifthæftet får du med sikkerhed også æbleskivepanden i brug efter juletid.

Hvad du ønsker skal du få…

SCANPANs køkkengrej og bagesortiment er en oplagt jule- eller adventsgaveidé til alle mad- og bageentusiaster.

Opskrift på norske æbleskiver (Munker), ca. 27 stk.

Ingredienser:

50 g gær
2 dl lunet mælk (brug lillefingerprøven)
150 g smør
50 g sukker
580 g hvedemel
2 æg


Tilberedning:

Bland alle ingredienser i røremaskinen i 15 min. på medium hastighed, indtil dejen er blank og smidig. Del dejen op i stykker à 40 g og rul dem til boller. Lad hæve til dobbelt størrelse. Bages i en smule olie i æbleskivepande ved middeltemperatur. Vendes og bages færdig, når de er gyldne. Ca. 4 min. på hver side.

Fyldes med marmelade ved hjælp af en sprøjtepose – rabarber eller blomme kan anbefales. Rulles derefter i en kanel/sukker-blanding. Smager bedst nybagte evt. med vaniljeis til.

Opskriften er udviklet af Geir Skeie, vinder af Bocuse d’Or 2009.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 314
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version