Køkkengrej med IQ


Lækkert og funktionelt køkkengrej giver som bekendt gastronomisk arbejdsglæde. Med sin nye, komplette grydeserie tilføjer SCANPAN endnu en dimension til kogekunsten – kogegrej med IQ!

Med den nye IQ (Intelligent Qookware) grydeserie introducerer SCANPAN en ny generation af kogegrej, der forener funktion og intelligent design. Serien kan således anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og tåler med SCANPANs patenterede belægning af keramisk titanium køkkenredskaber i alle materialer.

Perfekt varmefordeling
I kraft af SCANPANS unikke støbeteknik går den optimerede induktionsbund i ét med aluminiumskernen, hvilket sikrer en optimal varmefordeling ved såvel kogning som stegning. Det betyder, at du opnår en perfekt tilberedning på rekordtid og bevarer råvarernes saft og kraft. Hele serien er ovnfast op til 260°.

Slut med klaprende grydelåg og løse håndtag
Det intelligente design kommer til udtryk i alle detaljer. For eksempel har glaslågene integreret dampventil og en tætsluttende kant af silikone, så du undgår klaprende grydelåg og at indholdet koger over. Samtidig bevares den optimale smag og aroma i gryden.

Med silikonekanten lægger du også låg på energiforbruget, idet det tætsluttende låg sikrer en effektiv energiudnyttelse.
Tip: Når du skal koge vand, opnår du en ekstra besparelse ved at koge vandet i elkedlen først.

For at højne sikkerhed og hygiejne har SCANPAN desuden udviklet et patenteret låsesystem, der sikrer, at grydeseriens håndtag med garanti aldrig bliver løse.

Miljørigtigt køkkenudstyr
Som den eneste danske cookware producent støber SCANPAN alle aluminiums-produkter af 100 % genbrugsaluminium på egen fabrik i Danmark. Som en del af den løbende produktudvikling har SCANPAN udviklet Green Tek, en belægning, der er
100 % fri for PFOA og PFOS kemikalier. I sammensætning med den patenterede keramiske titanium-teknologi udgør Green Tek en af markedets mest holdbare
non-stick belægninger.

IQ serien består af kasseroller, gryder, stegepander og sauterpander i forskellige størrelser samt grillpande og wok. Priser fra 599,95 til 1.299,95 i vejl. udsalgspris.


Nærmeste forhandler oplyses på www.scanpan.dk


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.08.20 UGE 32

Squashkage
Squashkage

Brugere online : 366
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version