Malaco genindfører fredagsslikket


Nu kan forældre købe ind til fredagshyggen med bedre samvittighed. Malaco lancerer to gode alternativer til slik for børn og barnlige sjæle: Truly Party Animals og Fruity Friends. De to slikvarianter indeholder 30% mindre sukker end traditionelt slik, ingen kunstige sødemidler eller kunstige farvestoffer - og så er de sjove at lege med og nemme at dosere.

Malaco følger nu op på succesen med det populære slikkoncept Truly og introducerer to nyheder, som imødekommer den stigende efterspørgsel på slik med mindre sukker til børn.

”Her har vi et alternativ, der gør det muligt for børn og voksne at spise slik og samtidig spare på sukker- og kalorieindtaget. Ifølge Danmarks Fødevareforskning spiser danske børn 39 g sukker og slik dagligt. Mine udregninger viser, at hvis et gennemsnitligt barn erstatter sit nuværende forbrug af slik med samme mængde Malaco Truly, spiser barnet knap 3,3 kg sukker mindre om året,” siger Per Brændgaard, ernæringskonsulent, cand.scient., tilknyttet Ernæring og Sundhed på Ankerhus ved University College Sjælland.

Malaco Truly har 30% mindre sukker end traditionelt slik, men indeholder op til 5 % rigtig frugtjuice fra pærer, druer og jordbær. Derudover er slikket uden kunstige sødemidler og kunstige farvestoffer.

Festaber i skum og skøre vingummiansigter
Party Animals er blødt skum med forskellig frugtsmag, og slikstykkerne er formet som halve dyr, der kan sættes sammen på flere forskellige måder. Fruity Friends er bløde vingummier med sjove ansigter pakket i otte små slikposer á 20 g.

”Vi vil gerne opfordre forældre til at indføre én fast slikdag. Så kan børn og voksne glæde sig sammen til den ene dag, hvor det er okay at spise og have det sjovt med slik. Vores nyheder Fruity Friends og Party Animals form, farve og kombinationsmuligheder opfordrer til hygge, leg og samvær i familien - og de er nemme at dele i små portioner, så det er let for de voksne at holde styr på børnenes slikindtag,” siger Mette Klitvang, Brand Manager hos Leaf Danmark.

Fruity Friends og Party Animals fra Malaco Truly er nu i butikkerne landet over. Den vejledende udsalgspris er 24,95 kr. per pose.

For yderligere information kontakt:
Mette Klitvang, Brand Manager hos Leaf Danmark, tlf.: 43 29 75 80, mail: [email protected]
Marie Jeng, Account Manager, Hill & Knowlton, tlf.: 33 13 14 33, mail: [email protected]


SLIKMANIFEST

Malaco Truly fredagsslik fordi:

Det er bedre at udnævne en fast slikdag frem for at spise slik hver dag

Det er okay at spise slik en gang i mellem, især når det er af god kvalitet

Børn og voksne må gerne lege og have det sjovt med slik

Malaco Truly er nemt at dele i små portioner – enten med en minipose vingummi eller en børnehåndfuld skumdyr

Der er 30% mindre sukker i Malaco Truly sammenlignet med traditionelt slik

Malaco Truly indeholder ingen kunstige sødemidler, men op til 5% rigtig frugtjuice fra pærer, druer og jordbær

Farver fra naturen er bedre end kunstige farvestoffer

Det er skønt at have noget at glæde sig til sammen med mor og far

Fakta om slik
Udviklet af Per Brændgaard Mikkelsen, ernæringskonsulent, cand.scient., tilknyttet Ernæring og Sundhed på Ankerhus ved University College Sjælland. Beregningerne er foretaget på baggrund af næringsstofoplysninger fra Malaco.

Fødevarestyrelsen anfører, at 3 ud af 4 danske børn spiser for meget sukker. Over halvdelen af indtaget kommer fra slik, kager og is, og lidt mere end en tredjedel kommer fra sodavand og saftevand

I følge rapporten Danskernes Kostvaner 2000-2002 fra Danmarks Fødevareforskning spiser børn i Danmark i gennemsnit 39 g sukker og slik per dag

Malaco Truly gør det muligt for børn at spise slik med mindre sukker og færre kalorier. Slikket indeholder mindst 30% mindre sukker og 20% færre kalorier sammenlignet med traditionelt slik

Hvis et gennemsnitligt barn erstatter sit nuværende, årlige forbrug af traditionelt slik med samme mængde Malaco Truly, vil sukkerindtaget falde med knap 3,3 kg om året

Alle farverstoffer i Malaco Truly har deres oprindelse i naturen. Farverne ekstraheres og bearbejdes for at kunne anvendes i fødevarer. Fx stammer den gule farve fra gurkemeje


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 310
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version