Nye opskrifter: Påskeæg med lakrids og hyldeblomst


Mit navn det står med prikker. Pas på det ikke stikker".
Ja, gækkebreve, påskeliljer og ikke mindst hjemmelavede
påskeæg er indbegrebet af dejlige påskedage

Så prøv at forene familiehyggen med en omgang hjemmerullede påskeæg, hvor børnene vil elske at være med, når der blandes, formes, dekoreres og ikke mindst prøvesmages. Børn elsker traditioner, der indebærer hygge, nærvær og forkælelse.

Udover påskeæg med lækkert fyld kan børnene naturligvis genopfriske de gode, gamle traditioner med at puste rigtige æg og male dem med vandfarve. Det er en sjov påskeaktivitet, der virkelig sætter gang i fantasien og kreativiteten.

Påskeæg med nougat og lakrids, 15 æg

250 g Odense Ren Rå Marcipan
½ - 1 tsk. lakridspulver
100 g Odense Blød Nougat
Lys chokolade til overtræk
Pynt: Krymmel

Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til kugler. Bland nougaten med lakridspulver og del i 15 lige store stykker. Lav en fordybning i hver marcipankugle og fyld med lakridsnougat. Pak marcipan omkring og form/tril til æggeform mellem håndfladerne. Overtræk med smeltet chokolade og pynt med krymmel.

Tips: Knust tyrkisk peber kan erstatte lakridspulver.

Påskeæg med hyldeblomst, 15 æg

300 g Odense Ren Rå Marcipan
1/4 dl konc. hyldeblomstdrik
Flormelis
Hvid chokolade til overtræk
Pynt: Farvet glasur og krymmel

Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri påskefantasi.

Foto: Påskeæg med nougat & lakrids
Foto: Påskeæg med hyldeblomst
Foto: Børnene hygger sig med at male rigtige æg med vandfarve

www.odense-marcipan.dk


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 308
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version