Femte og sidste omgang af P3’s kulinariske mission


I uge 7 er der hjælp at hente for danskere, der er løbet sur i hverdagens madlavning. Hvis udfoldelserne i køkkenet efterhånden har begrænset sig til fåtallige, fantasiforladte variationer over temaet ’pasta med tomatsovs’, kan man med fordel lytte med, når de legesyge madører Nikolaj Kirk og Christina Høier sender ’Missionen’ på P3.

Det er femte år i træk, at æteren fyldes af gastronomiske kampparoler og inspirerende, kulinariske krumspring. Og da det i år er sidste gang ’Missionen’ sendes, er der lagt i ovnen til et brag af en finale, hvor menuen bl.a. byder på en kage i mandshøjde.

Kloner og krystaller

Umiddelbart er det svært at se sammenhængen mellem klonede dyr og gøglerskolen. Men i kokken Nikolaj Kirks univers går det op i en højere enhed. Flankeret af P3’s Christina Høier vil han alle hverdage i vinterferien inspirere lytterne til at kaste sig over at fremelske nye, eksotiske smagsoplevelser fra ind- og udland.

Lytterne også glæde sig til at finde ud af, hvordan krystaller kan afsløre forskellen på biodynamiske, økologiske og almindelige råvarer.

’Missionen’ sendes på P3 hver dag kl. 9.05 fra mandag 11. februar til og med fredag 15. februar - og det hele kulminerer i en stort anlagt madfestival i DR Byen lørdag 16. februar kl. 12-16, som sendes direkte på P3.

Adgang til den afsluttende madfestival i DR Byen er gratis - læs mere på dr.dk/missionen


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 08.08.20 UGE 32

Grillet sprød pizza med italiensk salami
Grillet sprød pizza med italiensk salami

Brugere online : 284
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version