Nye Gourmet Champignoner til vinterens retter


De fleste børnefamilier kan nikke genkendende til, at tiden mellem klokken 16 og 18 kræver en ekstra indsats for at få det hele til at gå op. Ikke mindst fordi der hersker en norm om, at rigtig mad laves fra bunden hver dag. Netop fordi intentionerne sjældent hænger sammen med vores travle kalender, slår ernæringsekspert Per Brændgaard et slag for, at vi slækker på de høje krav til os selv:

- Der har længe været en tendens til, at den bedste madlavning indebærer at vi nærmest høster vores egne grøntsager. Men i en travl hverdag har de fleste behov for løsninger, der kan give mere tid til familien ved at bruge mindre tid på madlavningen. Det kan fx være bekvemmelighedsprodukter som konserverede grøntsager, udtaler ernæringsekspert Per Brændgaard, der samtidig understreger, at man selvfølgelig skal holde fast i både sundhed og smag i måltidet.

Få flere grøntsager i dine børn
Franske Bonduelles nye serie Gourmet Champignon på glas er ideelle til den travle og kvalitetsbevidste forbruger, da champignonerne udover at være en nem genvej til hverdagens måltid også er velsmagende og af højeste kvalitet. Bonduelle ønsker med champignonserien at give danskerne mulighed for at lave sund mad på en nem måde og samtidig få flere grøntsager i sine børn.

- Vi vil gerne være med til at få flere grøntsager ind i hverdagen og samtidig gøre madlavningen i den travle ulvetime lidt lettere. Når tiden er knap, er det rart at slippe for at ordne grøntsager fra bunden og vores fokus på kvalitet gør, at forbrugerne ikke behøver at føle, at de går på kompromis med hverken smag eller ernæring, fortæller Anne Karina Riise, Nordic Marketing Manager fra Bonduelle.

Lækre og hurtige retter med champignoner
For at inspirere til god og hurtig madlavning i den travle hverdag, har Bonduelle indgået samarbejde med kok og svampeentusiast Frantz Lundby, der har udviklet en række hverdagsretter med champignoner. Hverdagsmåltiderne kan fx være pasta med champignonsauce og lufttørret skinke, wokret med nudler, champignon og kylling samt tortilla med champignon, kartofler og bacon eller en pizza bianco med champignon.

- Champignoner passer fantastisk til de lune vinterretter, som det er tid til nu. Og samtidig med at de er kalorielette, indeholder champignoner mange mættende fibre. Bonduelles champignoner har en høj kvalitet med både god smag og et godt bid, fortæller Frantz Lundby, der er begejstret for champignonerne fra Bonduelle.

Deltag i konkurrence med din bedste opskrift
Har du lyst til at udarbejde en spændende opskrift med Bonduelle Gourmet Champignon? Så deltag i konkurrencen om 5 gavekort á kr. 1000 til Inspiration og 15 gaveposer med Bonduelle-produkter på www.bonduelle.dk. De bedste 5 opskrifter vil blive offentliggjort i Bonduelles næste opskriftshæfte til foråret 2012, samt være tilgængelig på hjemmesiden.


Om Bonduelles Gourmet Champignon:
- De er nøje udvalgt ved håndplukning og er af højeste kvalitet
- De er dyrket i Europa
- Da der er kort tid mellem plukning og konservering, bevares mineraler og vitaminer bedst muligt.
- Bonduelle Gourmet Champignon fås i to varianter: En variant med ekstra tykke skiver og delikate mini-champignon.

Forhandles i supermarkeder landet over.



Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 304
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version