Genesis Purple Limited Edition


Køkkenet afspejler personlighed og signalerer livsstil. Netop derfor lancerer SodaStream en maskine i en flot lilla trendfarve. Der er også et par finesser ved denne model, idet at der er flere dele der er forkromede, samt flasken der medfølger, har børstet stål bund og låg. Genesis Purple er navnet på maskinen, der på fornemmeste vis forener form og funktionalitet til en smuk helhed – og så er den ideal, når postevandet skal omdannes til sprudlende danskvand eller smagsfuldt sodavand.

Miljøbevidsthed og -ansvarlighed er også i fokus. For med en SodaStream-maskine kan produktion og transport af tusindvis af plastflasker udgås, ved at det er postevand, som nemt laves om til forfriskende læskedrikke.

Maskinen kommer med en 1 liters flaske og en kulsyrepatron, som kan lave op til 60 liter dansk- og sodavand. Vejl. pris kr. 999,-.

Besøg www.sodastream.dk for at finde forhandlere, samt at se yderligere information om SodaStream; maskinerne, koncentraterne og tilbehør.

Om SodaStream

SodaStream producerer kulsyremaskiner, som gør det muligt for forbrugerne, nemt at omdanne almindeligt vand fra hanen til sodavand og danskvand på få sekunder. I forhold til flaske-, dåsesodavand og danskvand, tilbyder SodaStream en meget differentieret og innovativ løsning til forbrugere. SodaStream-produkterne er et miljørigtigt alternativ til færdiglavede læskedrikke på plastflasker og dåser. Sortimentet består af over 40 forskellige sodavands- og danskvandsvarianter, hvor smag og kulsyreniveau kan tilpasses af forbrugeren. Derudover tilbyder SodaStream bekvemmelighed ved, at forbrugeren ikke skulle bære tunge flaskesodavander hjem, for efterfølgende at skulle opbevare og igen aflevere pantflaskerne. Produkter er tilgængelige i mere end 50.000 butikker i 42 lande over hele verden. For mere information om SodaStream, kan du besøge: www.sodastream.dk


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 275
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version