Ugens flyfund – fem madrejser for under 500 kroner!


Det er vidt forskelligt, hvad danske turister har af behov og ønsker om oplevelser, men uden mad og drikke duer den rejsende ikke. Skyscanner har fundet fem lande med hver sit fantastiske køkken, som kan prøves for mindre end 500 kroner tur/retur.Italien fra 288 kroner tur/retur
http://www.skyscanner.dk/fly-til/it/billige-fly-til-italien.html
Lige siden oldtidens Romerrige har italienerne ikke været blege for virkelig at nyde deres mad. Mens de finere kredse dengang åd så meget, at de havde særlige rum til at kaste op i, har de nu fundet en balance mellem kvantitet og kvalitet. Det italienske køkken er blandt andet kendt for at skabe lækre retter med meget få ingredienser. Med inspiration fra store dele af verden er retter med blandt andet pasta og pizza nærmest blevet synonyme med Italien og kan næppe findes bedre end i støvlelandet – og rejser man til Norditalien til efteråret, kan man endda nyde, at trøffelsæsonen er skudt i gang!

Storbritannien fra 316 kroner tur/retur
http://www.skyscanner.dk/fly-til/uk/billige-fly-til-storbritannien.html
Man skal ikke mange år tilbage for at nå den tid, hvor britisk pubmad bestod af fedtede pomfritter og fisk serveret i en avis. I dag er maden noget mere varieret, og flere og flere pubs i både storbyerne og i de mindre byer bryster sig af gode måltider – uanset om der er tale om en traditionel rustik Sunday roast eller lidt mere legesyge retter fra de mange gastro-pubs. Og mens kvaliteten af maden er blevet øget, så er udvalget af lokale øl og rigtig cider kun blevet større. The Island Queen Pub i Islington i London er en af de hyggelige, traditionelle pubs, hvor god madkvalitet, bredt udvalg af fadøl og god service går hånd i hånd.

Ungarn fra 400 kroner tur/retur
http://www.skyscanner.dk/fly-til/hu/billige-fly-til-ungarn.html
Det ungarske køkken er fremragende for danske tunger, der gerne vil udfordres både i den stærke og søde ende af smagsspektret. Med paprika som nationalkrydderi er mange af retterne godt krydrede. Restauranter i alle størrelser og prisklasser kan diske op med forskellige supper, hvoraf gullaschsuppen med oksekød og grøntsager (og godt med paprika) er den mest berømte. Det er også nærmest umuligt at holde sig fra desserterne, der varierer fra forskellige former for chokoladefyldte pandekager til konfekt og ikke mindst et utal af søde kager. Udfordr dine smagsløg på Michelin-restauranten Onyx i Budapest.


Spanien fra 460 kroner tur/retur
http://www.skyscanner.dk/fly-til/es/billige-fly-til-spanien.html
Mange forskellige kulturer har i årtusinder præget det spanske køkken, som har tusindvis af retter og smagsvarianter. Med friske råvarer i højsædet kan man til overkommelige priser nyde både velsmagende og sunde retter. Spanierne byder blandt andet på paella i forskellige varianter, chorizo og masser af retter med godt fra havet. Den skønne rioja-vin kommer fra Spanien, mens den forrygende tyktflydende kakao er himmelsk på en kølig efterårsdag. Danske Noma er blevet kåret til verdens bedste restaurant, men det er ikke tilfældigt, at både nummer to og tre på listen er spanske (El Celler de Can Roca i Girona og Mugaritz i San Sebastian).

Frankrig fra 488 kroner tur/retur
http://www.skyscanner.dk/fly-til/fr/billige-fly-til-frankrig.html
Det franske køkken regnes af rigtig mange som verdens bedste. Franskmændene er verdensberømte for deres traditionelle mad såvel som for deres nysgerrighed og kreativitet, når det kommer til international indflydelse. Et væld af både forretter, hovedretter, desserter og mellemmåltider er verdensberømte og kan nydes i alle prisklasser fra billige vejboder til dyre gourmetrestauranter. Bliver du træt af at se på Eiffeltårnet, Mona Lisa eller middelalderborge på landet, så nyd for eksempel en frisk croissant til morgenmad, en tunburger til frokost og en 3-retters middag med bouillabaisse, coq au vin og crème brulée – naturligvis med lokal vin til. Man kan spise sig mæt i ugevis i Frankrig uden at spise den samme ret to gange! Prøv for eksempel restauranten Le Parc Franck Putelat i Carcassone, hvor traditionelle retter bliver udsat for moderne madkunst.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 08.08.20 UGE 32

Grillet sprød pizza med italiensk salami
Grillet sprød pizza med italiensk salami

Brugere online : 317
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version