Anmeldelse af Philips foodprocessor (Robust collection)


Design:
Foodprocessoren er stilren i et enkelt design, så man kan uden problemer have den stående fremme i køkkenet. Basisenheden er pæn og tager trods maskinens størrelse ikke så meget køkkenbordsplads.

Funktion:
Dejkrogen: Vi har primært brugt dejkrogen til at ælte dej og til at lave fars. Foodprocessoren ælter effektivt og hurtigt store portioner dej, også selvom det er tung og meget kerneholdig dej. Fars røres nemt og hurtigt sammen, og det er nemt at få farsen ud af skålen efterfølgende.

Knivenheden: Denne har vi blandt andet brugt til at hakke grøntsager og lave smoothies. Med ”puls-knappen” kan man nemt styre hakningen, så det, man hakker, ikke bliver for fint.

Piskeris: Med det dobbelte piskeris skal man virkelig være vågen, for det går hurtigt! Der skal helst piskes minimum ½ liter fløde, for at undgå at fløden bare hvirvles rundt og sætter sig på skålens kanter. Men det er virkelig en leg at lave flødeskum på denne måde.

Skære- og rive-jern: Disse er gode, og der er mange muligheder, da man hurtigt kan skære i skiver og rive både stort og småt. Det bliver simpelthen bare sjovere at skære alt det grønne, og så får man jo også spist lidt mere af det. ”Pommes frites-skæreren” laver hurtigt en stor portion kartofler til en gang pommes frites, der lige kan smides i ovnen.

Rengøring:
Vi har ingen opvaskemaskine, så der er selvfølgelig lidt opvask, når man har haft gang i foodprocessoren, men den er nem at vaske af. Der er ikke nogen ”kringelkroge,” der er svære at få rene, det hele går meget nemt.

Konklusion:
Grøntsager, der normalt ikke bliver brugt, fordi de er besværlige at skære ud, bliver nu brugt flere gange om ugen. Vi har aldrig før bagt brød så ofte, som vi gør nu, og ind imellem får man bare lyst til at lave en flødeskums-krævende dessert, bare for at se piskeriset i gang. –Så tag det fra nogen, der normalt ikke bruger meget tid i køkkenet: Denne foodprocessor gør det sjovere at lave mad!Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 14.08.20 UGE 33

Brombær salat
Brombær salat

Brugere online : 406
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version