Sticks og sushi menu med opskrifter


Nigiri og maki (sushi) samt sticks (Yakitori) er mange danskers favorit take away, men det er meget let at lave selv og det er sjovt at lave plus det koster ca. 1/5 af prisen at lave det selv.

Nigiri og maki Sushi

er den friske del med, fisk, skaldyr og grøntsager samt den kolde ris.

SUSHI (MAKI RULLER)



NIGIRI SUSHI MED KOGTE REJER

Sticks (Yakitori, okse, fisk, svin og skaldyr)

er den varme og mere tunge del som passer godt sammen med sushi

KYLLINGESTICKS MED TERIYAKISAUCE A LA STICKS N SUSHI



STICKS AF KALV/SVINE FARS MED TERIYAKISAUCE



Som tilbehør til Sticks og sushi har man japansk soya sovs som er lavet af vand, sojabønner, salt og korn:


Ud over soya sovs så har man Wasabi som er en stærk grønmasse som er lavet af Wasabi planten som er i kålfamilien og minder om peberrod



Drikkelse til Sushi og sticks kan være Sake (japansk risvin), Øl (søde og bitre evt. Lys japansk øl), Rødvin (frisk og frugtig)



Selv nytårsaften i Danmark er Sushi på højde med Torsk: https://www.maduniverset.dk/se-afstemning.php?id=18




Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 07.04.20 UGE 15

Påske Cupcakes
Påske Cupcakes

Brugere online : 432
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version