Sådan tager du et sms lån til et nyt køkken
Mange danskere optager sms lån, når der skal foretages større ændringer i huset som eksempelvis en renovering af køkkenet eller blot investeres i nye hårde hvidevarer. Hvis du overvejer denne løsning, bør du kende til online sammenligningstjenester for lån som eksempelvis, så du med større sandsynlig finder frem til det rette sms lån til din økonomiske situation.

Vi har derfor udarbejdet denne liste til alle som overvejer at dække enten hele eller blot dele af deres udgifter i forbindelse med køkken med et sms lån. Vi råder dig derfor til at læse denne guide, før du optager et lån til eksempelvis ovenstående:

1. Du skal først tjekke din privatøkonomi

Du bør først tjekke din privatøkonomi for at se, om du kan betale for renoveringen uden at låne penge, hvis du flytter lidt rundt på dine finanser. Årsagen til dette tip er, at det altid koster penge at låne penge, hvorfor du bør dobbelttjekke, om du kan undgå dette.

Hvis du har regnet dig frem til, at du mangler x for at kunne betale regningen, skal du efterfølgende forsøge at forudsige, om du har overskud i økonomien til at optage et sms lån og dermed også optage en ekstra udgift i lånets løbetid. Alle lån skal, naturligvis, tilbagebetales inden for en bestemt periode, hvilket vi referer til som løbetid. Du skal derfor aflæse lånets løbetid og derefter tjekke, om der er en høj risiko for, at du rammer ind i en økonomisk svær periode inden for lånets løbetid. Det kan både være ting og begivenheder såsom konfirmationer, fødselsdage, ferier og generelt bare dyrere nyerhvervelser.

Formålet med ovenstående er at sørge for, at du ikke ender med at sidde for stramt i det, så du kommer bagud med tilbagebetalingen og derfor modtager rykkere. Det er en spiral, som du bør undgå og med stor sandsynlighed kan undgå ved at danne dig et overblik over din nuværende samt fremtidige økonomiske situation.

2. Brug en online sammenligningstjeneste for lån

Vi er af den opfattelse, at man bør bruge en sammenligningstjeneste, hvis der eksisterer to eller flere udbydere af det samme produkt eller den samme service. Vores opfattelses forstærkes kun desto flere udbydere der er, og på lånemarkedet eksisterer der et hav af udbydere. Du har derfor en rigtig god chance for at finde et bedre lån, hvis du sammenligninger mange af disse låneudbyderes lånetilbud. Men hvordan gør du lige dette på nemmeste vis?

Du skal ganske simpelt blot bruge en online sammenligningstjeneste for lån som eksempelvis Pengeinfo.dk. På denne danske side skal du blot indtaste beløbsstørrelse og alder, hvorefter der baseret på disse to vil fremgå en liste med relevante sms lån. Det er således blot op til dig at vælge det sms lån, som du mener er det bedste til din privatøkonomi.

3. ÅOP

Du bør, foruden løbetid, kende til dette begreb som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Dette tal står altid skrevet på de forskellige lån, og det dækker over renter, gebyrer og andre omkostninger. Det er derfor godt til at sammenligne med, idet det giver et godt billede af et lån, eftersom ÅOP inkluderer flere tal i et tal.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 09.08.20 UGE 32

Møllehjuls brød
Møllehjuls brød

Brugere online : 318
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version