3 retter der vil slå benene væk på din date
Kender du det, at du har inviteret din date på en romantisk middag hjemme hos dig selv, men problemet er bare lige, hvad skal du servere for din date. Du vil ikke lave en ret der tager alt for lang tid og du kan ikke prale af at du er en mesterkok. Bare rolig vi giver dig her 3 retter der er nemme at lave og som vil overraske din date.

Spaghetti med kødboller
Når man hører spaghetti med kødboller, vil man automatisk tænke på tegnefilmen Lady og Vagabonden. Med de to hunde der sidder i en baggård, ved et fint dækket bord kun for dem. De får serveret spaghetti med kødboller og Vagabonden skubber den sidste kødbolle over til Lady. De får fat i den samme spaghetti og ender med at kysse, helt forfjamsket og generte er de. Så hvorfor ikke lave Spaghetti med kødboller, det vil helt sikkert få din date til at blive imponeret. For du har gennemtænkt det og du kan samtidig med at du serverer retten, fortælle lidt om at du er blevet inspireret af Lady og Vagabonden. Det sætter tonen til aftenen og i vil med garanti få en god aften. I kan jo passende sætte tegnefilmen på bagefter og se den sammen, det er en meget sød og romantisk tegnefilm om overklasse hunden der møder en gadehund og bliver forelsket, trods klasseforskelle.

En gang spaghetti med kødboller er ikke svær at lave og det passer godt til hvis din pengepung ikke er så stor. F.eks. hvis du er studerende og er på SU, så er der ikke lige råd til champagne og østers. Ved at lave spaghetti med kødboller viser du at du godt kan lave mad uden at virke for prangende.

Det du skal bruge til en god gang spaghetti med kødboller er: hakket oksekød. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, kan du købe en færdiglavet tomatsauce eller du kan lave den fra bunden af selv, det er op til dig. Spaghetti og krydderier. Der findes rigtige mange opskrifter på internettet om Spaghetti med kødboller ala Lady og Vagabonden.

Pandekager
Pandekager er heller ikke noget man går galt i byen med, da de kan laves på mange forskellige måder, så det passer til ethvert budget og smag. De klassiske pandekager er meget simple at lave og det kræver ikke at du er den store mesterkok for at kunne lave pandekager. Vidste du at der er en dag tilegnet til pandekager, så hvis du inviterer din date hjem på middag, og det er tirsdagen efter fastelavn, så er det obligatorisk at du skal servere pandekager for din date. Det er nemlig den internationale pandekagedag. Hvis du serverer pandekager for din date, kan du gøre det på mange måder, både med kødfyld eller med is og syltetøj til ligesom Rasmus Klump. Hvis du vil gøre det lidt mere fint, kan du lave crepe suzette, som er flamberede pandekager. Der er mange muligheder i pandekager og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvordan at de skal laves. Skal du lave pandekager til din næste date, så er her en nem opskrift på pandekager, som du kan bruge.

Svensk pølseret
En tredje og nem ret du kan lave til din date, er klassikeren svensk pølseret. Det er helt sikkert en ret som din date ikke vil forvente at få. Svensk pølseret er en ret undervurderet ret som mange har fået i sit barndomshjem. Men som man ikke rigtig laver længere og det er synd for det er en rigtig lækker ret som alle kan lave, da den ikke tager alt for lang tid. Den er billig at lave og der er få ingredienser at holde styr på. Da den er nem at lave, slipper du for at skulle stresse over at skulle bruge flere timer i køkkenet og du kan bruge tiden sammen med din date i stedet for. Her har du en opskrift på svensk pølseret.Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 303
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version