Få et VOLA-armatur til dit drømmekøkken
Hvis du holder af at lave mad i et komplet køkken, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst, er et VOLA-armatur sandsynligvis noget for dig. Arne Jacobsen grundlagde i 1961 idéen til mærket, og i dag er det verdenskendt.

Arne Jacobsen havde i sin tid en ambition om at kreere et armatur, der havde enkeltheden i fokus. Designet skulle være tidløst og stadig imødekomme de moderne tendenser.

Arne ønskede at skabe noget, der endnu ikke var set før. Han endte med at kombinere et stilrent og skandinavisk design med materialer af høj kvalitet, mens brugervenligheden stadig var i fokus. Som et ekstra produktlag blev VOLA-mærket også gjort miljøvenligt, fordi der var et stort ønske om at reducere CO2-udslippet.

Da Arne Jacobsen døde i 1971, blev mærket videreført af forskellige partnerskaber, der med tiden trådte til. I dag er VOLA-mærket et stort og anerkendt brand, der sælges rundt omkring i hele verden – stadig med fokus på de samme værdier.

Til dig, der ønsker det bedste til dit køkken
VOLA har en produktserie med forskellige køkkenarmaturer, der alle sammen præges af en kompromisløs tilgang til kvalitet. Der er ingen tvivl om, at produkterne er til de kræsne brugere, der kun ønsker det bedste af det bedste. Udover at bidrage med materialer af høj kvalitet og et flot skandinavisk design, er brugervenligheden også i fokus.
VOLA-armaturerne er nemlig både fleksible og nemme at anvende. Der er typisk et centralt greb på forsiden, der gør det lettere for brugeren at indstille temperaturen og vandstrålens styrke på én og samme tid.

VOLA-armaturer med miljøet i fokus
Som bruger er der flere fordele ved at benytte sig af udbydere, der har fokus på miljøet. VOLA-mærket tager både ansvar for produktionen og brugen af armaturerne. Det gøres ved at leve op til en række strenge krav til produktionen og ved at sikre brugeren en miljøvenlig anvendelse af produkterne.
Alle VOLA-armaturer er nemlig udstyret med en vandbesparende luftblander, så du ikke kommer til at bruge mere vand end højest nødvendigt. Det betyder ikke kun, at du passer på miljøet ved at reducere dit vandforbrug. Det betyder også, at der er kroner og ører at spare for dig hver evig eneste måned.
Dine fordele
Der er altså en lang række fordele ved at investere i et VOLA-armatur til dit køkken. Du får nemlig et armatur, der er:

- I topkvalitet
- I et smukt og skandinavisk design
- Fleksibelt
- Let at montere
- Vandbesparende, så du kan reducere dine udgifter
- Langtidsholdbart

Hos VOLA A/S ønsker vi at gøre din hverdag nemmere gennem brugen af produkter af høj kvalitet. Men vi ønsker ikke at gøre det på bekostning af miljøet, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dig den ”fulde pakke”.Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.08.20 UGE 32

Squashkage
Squashkage

Brugere online : 342
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version