Ny majs – uden tilsat salt og sukker


Bonduelle udvider sit populære sortiment af sunde majs med Vital Crispy Gourmet Majs. Nu kan man endelig få knasende sprøde majskorn fulde af smag, naturligt søde og uden tilsat salt.

”Vi kan se, at efterspørgslen på vores sunde majssorter uden tilsat sukker er konstant stigende. For at imødekomme behovet for sunde produkter har vi nu udviklet Vital Crispy Gourmet Majs, der er helt naturlige majskorn uden tilsætningsstoffer,” siger Peder Andersen, adm. direktør for Bonduelle Nordic.

Majsen indeholder 100 procent naturlig majs helt uden tilsat salt og sukker til forskel fra almindelig standardmajs. Den mængde sukker, der findes i majsen, forekommer naturligt i råvarerne – og den manglende tilsætning af salt gør Vital Crispy Gourmet Majs til de sundeste dåsemajs herhjemme.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at kvinder kun spiser 6 gram salt om dagen og mænd 7 gram. Alligevel spiser danske mænd i gennemsnit 9-11 g og kvinder 7-8 g. Det større saltindtag øger risikoen for forhøjet blodtryk. 60-70 procent af det salt vi indtager stammer fra forarbejdede fødevarer og derfor er der grund til at være opmærksom på saltindholdet i forskellige fødekilder. Mange diætisters råd om at begrænse saltmængden har medført, at flere forsøger at ændre deres madlavning for at minimere saltmængden uden at det går udover smagen.

I HARMONI MED NATUREN
”Vores omhyggeligt udvalgte majssorter gør det muligt at udvikle moderne produkter, der er både saftige, fulde af smag og samtidig sunde. Ved at fravælge både sukker og salt i Vital Crispy Gourmet Majs kan vi tilbyde forbrugerne majs, der smager nøjagtig som en majskolbe naturel,” siger Peder Andersen.

Majsen er dyrket i harmoni med naturen og med mindst mulig miljøbelastning. Den sprøde og lækre majs, der er fuld af smag, er en gammel og nøje udvalgt majssort, der dyrkes i områder med ideelle jordforhold og mange soltimer.

Vital Crispy Gourmet Majs er perfekt i salater og gryderetter som fx Chili Con Carne. Den nye majs kan også nydes som snack. Vital Crispy Gourmet Majs fås i supermarkederne nu. Majsen sælges som 2-pack og indeholder 2x150 g. Prisen forventes at ligge mellem 14,95 kr. og 16,95 kr.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.08.20 UGE 32

Squashkage
Squashkage

Brugere online : 360
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version