Solsikker gør chips bedre


Godt nyt til alle, som holder af lækkerier, men stadig vil passe på sig selv. Efter lange forberedelser er Lay’s nu endelig klar med en ny type chips tilberedt i solsikkeolie. De nye chips indeholder 65 % færre mættede fedtsyrer sammenlignet med traditionelle kartoffelchips - og de har stadig den samme gode smag.

Solsikkeolien udvindes af 90.000 tilsåede solsikkemarker, og udviklingen har varet nogle år, fordi der i begyndelsen ikke var solsikkeblomster nok til at producere olie til alle de Lay’s chips, der bliver spist.

SunSeed® olie, den specielle solsikkeolie fra Lay’s, indeholder mere oleinsyre end almindelig solsikkeolie. Oleinsyre indeholder ikke så mange mættede fedtsyrer, hvilket er godt for ens kolesterolniveau i blodet. SunSeed® olie er sammensat på en sådan måde, at smagen af chipsene er præcis lige så god som altid.

”Voksne danskere spiser årligt i gennemsnit 1,5 kg chips og andre snacks. En inkarneret chips-spiser kan derfor opnå en betydelig ernæringsmæssig forbedring ved at skifte til chips med lavere indhold af mættede fedtsyrer”, siger ernæringskonsulent Per Brændgaard Mikkelsen.

Chips af høj kvalitet

Lay’s går efter den bedste smag og chips af høj kvalitet. Der bruges altid gode råvarer, og ved at udvælge de bedste ingredienser og hele tiden forbedre produkterne tilstræber Lay's at levere et velafbalanceret udbud. Der produktudvikles hele tiden, og med de nye chips med solsikkeolie vil Lay’s imødekomme danskernes efterspørgsel på fedtstoffer, som har en mere positiv effekt på kolesterolniveauet i blodet.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 02.04.20 UGE 14

Formbrød
Formbrød

Brugere online : 233
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version