Karl Lagerfeld & Danzka Vodka – En klædelig cocktail!


Karl Lagerfeld er berømt for sine fantastiske kreationer og rollen som legendarisk chefdesigner hos modehuset Chanel gennem årtier. Yderligere introduktion burde dermed være overflødig, men når det kommer til privatpersonen Lagerfeld, er det overraskende nok som at vende et ubeskrevet blad… Notorisk gemt bag store sorte solbriller, vifte og den signifikante stålgrå hestehale er Karl Lagerfeld en af modens mest tillukkede personligheder. Til dato eksisterer ingen autoriseret biografi om ”Kejser Karl”, og portrætfilmen Lagerfeld- Confidential er derfor intet mindre end et sensationelt og åbenhjertigt kig bag kulisserne hos modeikonet.

Filmens instruktør lover glamour, dekadence, provokation og stjerneparade, og med mere end 200 timers råfilm i bagagen burde der være nok til at tilfredsstille enhver fashionistas indre voyeur…Danzka Vodka – Danish Design på catwalken

Men mode handler om meget mere end det, øjet umiddelbart ser… Hvad vi drikker, er også afgørende, for på den røde løber tillades ingen fejltrin. Under den Københavnske modeuge indtog den prisvindende danske vodka, Danzka, scenevant catwalken, og Danzka er naturligvis også selvskreven deltager i torsdag aftens fashion tour- de- force. Ganske som Karl Lagerfeld er mester i nyskabelse, er Danzka med til at sætte dagsordenen, når det kommer til innovativt design og fashionabel stil. Således er Danzka den eneste vodka i verden, der lægges på køl i specialdesignet, stålgrå aluminiumsflaske – et ægte stykke Danish Design, der er blevet præmieret verden over.Men Danzka udfordrer ikke kun konventionerne, når det kommer til designsiden. Også indholdet er nyskabende, anderledes og sofistikeret. Danzka vodka er fremstillet i Danmark af 100 % dansk kvalitetshvede, og findes i fem raffinerede smagsvarianter, der gør det muligt at fremtrylle et væld af fantasifulde cocktails. Prøv eksempelvis en ”Lagerfeld Confidential”, når Danzkas dygtige bartenderteam fortolker Kejser Karl i nye klæder, og til lejligheden har kreeret en særlig drink.

Til Karl – og alle vi andre.

Lagerfeld- Confidential vises eksklusivt i Empire Bio Torsdag d.25. oktober kl. 22:00. Et begrænset antal billetter vil være til salg på www.empirebio.dk med efterfølgende adgang til årets mest eftertragtede efterfest: Lounge toner, fri bar og cool stemning à la Karl.
Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 302
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version