Fiordifrutta Figen


Fiordifrutta Figen er en økologisk gourmetmarmelade fremstillet af solmodne, friske figenfrugter, som giver marmeladen en både sød og mildt syrlig smag. De sprøde figenkerner giver kant og gør marmeladeoplevelsen ekstra fornøjelig.

Fiordifrutta Figen er en økologisk gourmet-marmelade. Et enkelt glas bliver fremstillet af ca. to kilo økologisk frugt, og marmeladen er ikke tilsat sukker, men i stedet sødet med et naturligt sødemiddel. Sødemidlet, DolceDi, er udvundet af saften fra økologiske skovæbler, og det betyder, at marmeladens samlede sukkerindhold er 30 % lavere sammenlignet med andre marmelader.

Den behagelige smag af de tilpas søde og mildt syrlige figenfrugter, akkompagneret med figenkødets sprøde kerner gør Fiordifrutta Figen til en oplivende, ny smagsoplevelse. De karakteristiske, knasende figenkerner i frugtkødet gør marmeladen karakterfuld. Fænomenal på groft brød, som tilbehør til kraftige oste eller fjerkræ – og en ægte lækkerbisken i de hjemmelavede pandekager.

En sund himmerigsmundfuld

De fleste af os kender figenfrugten fra juletiden, hvor den spises tørret sammen med nødder, mandler og dadler som en lidt sundere julesnack. De tørrede figner er kendetegnet ved deres meget søde smag, mens de friske figner, som Fiordifrutta-marmeladen er fremstillet på, derimod er mindre søde og let syrlige i smagen.

Både de tørrede og friske figner har et højt indhold af både vitaminer og mineraler. Fiordifrutta Figen er derfor et både forfriskende og sundt alternativ til de traditionelle marmeladekendinge i køleskabet.

Fiordifrutta Figen er på markedet nu. Find den i Super Brugsen, Kvickly, Irma eller i udvalgte helsekostbutikker og specialbutikker.

Prøv også de sprøde speltpandekager serveret med vaniljeis og Fiordifrutta Figen.

Speltpandekager med Fiordifrutta Figen

5 øko æg
2 dl øko sigtet speltmel
2 dl grahamsspeltmel
2 tsk rørsukker
¼ tsk havsalt
3 dl mælk, soja- eller risdrik
2 dl øko øl

Pisk æggene godt sammen med sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og rør godt med en grydeske. Tilsæt mælk, rør igen og rør også øllet i. Lad dejen hvile i ca. 30 min. Pandekagerne bages i smør, oliven- eller kokosolie på en pande ved middelhøj varme. Brug 1 dl dej pr. pandekage til en stor pande. Er færdigbagte, når de er gyldenbrune på begge sider.

Server pandekagerne varme med vaniljeis og Fiordifrutta Figen eller den økologiske chokonøddecreme Nocciolata.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 02.04.20 UGE 14

Formbrød
Formbrød

Brugere online : 242
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version