Holmegaard Glasværk åbner Chokoladehus


Holmegaard har haft stor succes med attraktionen Det Levende Glasværk, som aktivt involverer og udfordrer børnenes fantasi samtidig med, at de lærer noget om fremstilling af glas. Nu åbner Holmegaard Chokolade, som er en ny og spændende del af Det Levende Glasværk.

Sanseligt og delikat

Hos Holmegaard Chokolade kan hele familien få en oplevelse, som vækker alle sanserne, og giver et indblik i chokoladens aromatiske og sanselige verden. I det velduftende Chokoladehus kan man for alvor udfordre og forkæle den søde tand. Man kan blive chokolademester for en dag, og blandt andet lære kunsten at lave delikat dessertchokolade med lækkert fyld af rene råvarer, at overtrække chokolade og dekorere marcipanhjerter. Og så opfylder chokoladehuset et af børnenes inderste ønsker – de kan nemlig lære, hvordan de laver deres egen pålægschokolade!

Desuden kan man smage husets forrygende hjemmelavede flødeboller, dessertchokolader, trøffelkugler og marcipanstænger, som alle er lavet af chokolatieren Michael Lentz, som også gerne deler ud af sin store viden om chokolade.

Dyb respekt for råvarerne

Det er Chokolatieren Michael Lentz, der står for produktionen af chokoladen, der fremstilles med stor omhu og kærlighed af de absolut bedste råvarer. Alle ingredienser er 100% naturlige, så hvis man køber et stykke fyldt chokolade med cognac, kan man være sikker på, at det er den ægte vare.

”Det at få lov til at arbejde med chokolade, er en sand fornøjelse. Jeg har en medfødt trang til og kærlighed for at udforske det søde univers sammen med kærligheden til de gode råvarer, og det ægte håndværk. Hos Holmegaard Chokolade anvender vi de fineste krydderier, helt rene frugtpuréer, ægte spiritus, økologisk smør og fløde fra de dejlige danske køer og honning fra Læsø – ja, jeg kunne blive ved,” siger Chokolatier Michael Lentz.

Holmegaard for hele familien

Med det nye Chokoladehus bliver Holmegaard en fuldendt oplevelse for hele familien, hvor alle sanser påvirkes og pirres. Børnene kan prøve kræfter med sig selv og glasmagien i ”Det Levende Glasværk”, der forener både leg og læring, og som har haft stor succes, siden det åbnede i april sidste år. De voksne kan bjergtages af skønheden i glaspusteriet og fascineres af glaspusteriets historie. Og som finalen på oplevelsen kan børn i alle aldre nu også få en bid til den søde tand, og købe lidt sødt med hjem til kaffen.

Holmegaard Chokolade kan også købes hos blandt andre The Royal Café på Amagertorv i København.

Opskrift: Holmegaards varme chokolade

4 personer

1 l sødmælk
1 dl piskefløde
60 g sukker
200 g god chokolade
½ vanillestang
½ kanelstang
Evt. chili efter behag

Varm mælk og fløde op sammen med vanillekornene og den halve vanillestang, kanel og sukker. Det må ikke koge.

Tilsæt hakket chokolade, vent nogle minutter og rør rundt.

Krydderierne kan erstattes med et mix af Julens krydderier: Nelliker, kanel, anis. vanille, allehånde, appelsin og kardemomme.

Åbningstider:
Holmegaard Chokolade er åbent alle ugens dage: kl. 10 – 16 (13. august - 21. december).

Adresse:
Holmegaard Chokolade, Glasværksvej 54, Fensmark, 4684 Holmegaard, tlf. 55 54 50 00.Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.08.20 UGE 32

Squashkage
Squashkage

Brugere online : 258
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version