Verdens yndlingsjuice – ganske simpelt


I de senere år har danskerne fået øjnene op for, at de kan forlange højere kvalitet af varerne i indkøbskurven, når det fx gælder kaffe og øl. Nu er turen kommet til juice, hvor koncentrat-juice nu for alvor får konkurrence.

Der er to ting, der afgør, hvor god en juice er: Kvaliteten af frugten, og måden den behandles på.

Tropicana er håndplukket solmoden frugt, som presses umiddelbart efter plukning og fragtes i nedkølet tilstand. Intet tilsættes, intet fjernes. Den enkle opskrift giver en helt ren juicesmag, og det har gjort Tropicana til verdens mest populære Premium juice.

De fleste andre typer juice på det danske marked er lavet af koncentrat, hvor juicen tørres ud før transport og senere tilsættes vand.

Jord, klima og transport

”Ligesom med vin er juice dybt afhængig af den jord og det klima, frugten kommer fra. Tropicanas appelsinjuice kommer fra Brasilien, hvor jorden, klimaet og dyrkningsmetoden er perfekt for appelsiner. Når man så presser den friske frugt og fragter den nedkølet, bevares den naturlige smag,” siger Marketing Manager Henrik Pasgaard.

I Danmark er det foreløbig de tre mest populære varianter Appelsin, Æble og Mandarin Morning med blandet frugt, som er i detailhandelen. Tropicana er i butikkerne nu og forhandles af COOP, Dansk Supermarked og SuperBest. Tropicana findes i køledisken.

Der er ingen tvivl hos Henrik Pasgaard om, hvad der skal få folk til at købe Tropicana. Det er smagen: ”Det har været en fornøjelse at få Tropicana blindtestet mod de store konkurrenter og lokale producenter. Jeg bliver både stolt og glad, når jeg hører reaktionerne. Stort set alle foretrækker Tropicana, og det er tydeligt, at folk bliver overraskede over, hvor frisk smagen er,” slutter Henrik Pasgaard.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 15.08.20 UGE 33

Gammeldags hønsesalat
Gammeldags hønsesalat

Brugere online : 230
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version