Peter Beier åbner sin 12. chokoladebutik


Chokoladefabrikant Peter Beier trodser tendensen og åbner midt i en finansiel krisetid en ny specialbutik for lækkermunde. Det sker på Ørsholtgård ved Helsingør i tilknytning til chokoladeproduktionen.

God, kvalitetschokolade er et hit - også selvom det er krisetid - eller måske netop derfor.
I hvert fald oplever chokoladefabrikant Peter Beier ikke krisen kradse - nærmest tværtimod - og den 20. november åbner han endnu en chokoladebutik - den 12. i rækken.
- Lige siden vi for tre år siden flyttede produktionen til Ørsholt i Gurre har vi haft planer om at åbne en butik i tilknytning dertil. Lokalerne er indrettet, og den 20. november klokken 8 slår vi dørene op til endnu en specialforretning fortæller Peter Beier.

Vi mærker ikke finanskrisen. Folk vil gerne ofre lidt ekstra, hvis de skal have chokolade, fortæller Peter Beier, som udover butikker i Stenløse og Slangerup har adskillige forretninger i Københavnsområdet og tre i Sverige.

Men folk har efterspurgt vores chokolader i specielle butikker i det nordsjællandske, og derfor falder det i god tråd at åbne her på stedet, hvor forholdene er så ideelle, siger Peter Beier, som selv bor med sin familie på godset Ørsholt.

Det bliver udelukkende chokolader, der sælges fra butikken.
- Andre specialiteter holder vi os fra. Det har vi slet ikke forstand på, så vi gør det, vi er bedst til, fortæller fabrikanten, som netop har ansat to til butikken. I forvejen er der en snes ansatte i selve chokoladeproduktionen.

Med chokoladeforretningen i Gurre indfrier Beier den plan, han har lagt om at åbne 12 butikker indenfor fem år.

Placeringen i Gurre ligger langt fra butikscentre og indkøbsmuligheder, så det er ikke ligefrem strøgkunder, Peter Beier forventer at få, og det er en bevidst strategi.
- Danskerne har jo mange traditioner for at handle i gårdbutikker, så hvorfor ikke chokolade.Vi åbner hver dag klokken 8. Så kan man køre indenom og købe med til kontoret og lignende, forklarer han.
At det er svært at drive en specialbutik i disse krisetider, er Peter Beier ikke i tvivl om. Men han frygter ikke fremtiden.

- Vi har ingen butikker nord for Hørsholm, og folk spørger, hvornår åbner I dog en. Det gør vi så nu, og der kommer snarest muligt skilte op ved vejen, så folk ved, hvor vi ligger.

Læs mere på Deres side
http://www.peterbeierchokolade.dk


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 02.04.20 UGE 14

Formbrød
Formbrød

Brugere online : 268
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version