Cultura går light


Danskerne efterspørger i stigende grad lightprodukter. Derfor tilbyder Arla nu alle varianter af den po-pulære Cultura Drik i en kalorielet version. Udover de velkendte klassikere med jordbær og vanilje kan du nu også nyde Blåbær Drik og Hindbær Drik – uden at skulle tælle kalorier.

Cultura-familien har fået to nye medlemmer, så du nu kan få den populære Cultura Drik light i fire vari-anter: jordbær, vanilje, hindbær og blåbær. De nye Cultura-produkter sparer på sukker og kalorier, men har bevaret den velkendte milde smag og det høje indhold af aktive, probiotiske mælkesyrebakterier, som aktivt hjælper med at holde maven sund.

Danskerne er kaloriebevidste
Arlas egne undersøgelser bekræfter tendensen og viser, at danskerne – og specielt kvinder – i stigende grad efterspørger lightprodukter. De vil nyde godt af Culturas smag, gode egenskaber og praktiske em-ballage uden at få sukker og overflødige kalorier med i købet. Samtidig vil de have et bredt udvalg at vælge imellem, når de står foran køledisken.

”Vi arbejder løbende på at udvikle vores produkter, så de holder trit med tidsånden og forbrugernes ønsker. Vores egne forbrugerundersøgelser viser, at der er en stigende efterspørgsel på kalorielette produkter. Foruden den stigende efterspørgsel på kalorielette produkter viser vores undersøgelser, at danskerne især drikker Cultura til morgenmad og som et let eftermiddags-mellemmåltid, som er nemt at have med, når man er på farten eller på arbejde,” siger Michael Hein Pilgaard, brand manager for Cul-tura.

Om de nye Cultura Drik
De to nye smagsvarianter i Cultura Drik-serien, Hindbær Drik light og Blåbær Drik light, findes på hyl-derne fra uge 16. Ud over de nye produkter kan du stadig få de eksisterende varianter, Jordbær Drik light og Vanilje Drik light, mens Jordbær/granatæble Drik og Hindbær/ingefær Drik udgår af sortimentet. Sukkeret er udskiftet med aspartam, og fedtindholdet i Cultura Drik er på 0,5 procent, mens det samle-de energiniveau er på ca. 150 kj (35 kcal) pr. 100 gram. Vejledende pris er 12,95 kr. for 500 ml. Cultura Drik er en del af Cultura-familien, som er en serie af syrnede mælkeprodukter, der alle indeholder den unikke, probiotiske F19®-bakterie.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 03.08.20 UGE 32

Squashkage
Squashkage

Brugere online : 289
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version