Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Den RIGTIGE champagne brus
Vist
21.969
Opskrift af:
Andreas Marker
DU SKAL BRUGE
Gin
Grøn Sodavand
lys sirup
citron saft
flødeskum
isterninger
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Bland sirup og citron saft sammen ca 50/50. (Det kaldes sour)
Hæld gin i et glas/bowle efter smag, tilsæt en smule sour.
rør rundt til det er blandet godt sammen, tilsæt så grøn sodavand og slut af med en lille klat flødeskum og rør rundt.
Er en million gange bedre end den version med cuba caramel.
SERVERING
med isterninger.. Damerne er vilde med den! =)
FAVORIT DRIKKELSE
Ægte varm chokolade
Passione
Little Blue Limon Tree
Ananas Skum drik
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 08.03.21 UGE 10
Hjemmelavet varmrøget laks
Brugere online : 443
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version