Server mål & vægt


Diverse

 

Kød

200 gram kød pr. person hvis der ikke er ben i og 250 gram kød hvis der er ben i.

Rejer

50 - 75 gram pr. person

Sauce

Regn med 1 dl. sauce pr. person.

Fisk

125 gram fisk pr. person til en forret.

Kartofler

Regn med 250 gram kartofler pr. person


Osteanretning

 

Frokost

100 gram pr. person

Helt måltid

250 gram pr. person

Mellemret

50 gram pr.person

Dessert

Ca. 75 gram


Drikkelse

 

Velkomstdrink

1 glas pr. person

Forret / Vin

1½ glas pr. person

Hovedret / vin

3 glas pr. person

Dessert / vin

1 glas pr. person

Vand

Husk at server vand til.




Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 08.04.20 UGE 15

Grillet vildt dyrekølle
Grillet vildt dyrekølle

Brugere online : 454
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version