Bagetip


Franskbrødsdej skal have en tempertur på 27 grader når dejen er æltet.

Dette gøres ved at lave følgende udregning:
(27 + 27) - melets temparatur = væskens temparatur

Er melets temparatur 20 grader giver det en væske temparatur på 34 grader (27 + 27) - 20 = 34

Når brødet er klar til at blive sat i ovnen og skal bages ved 200 grader er ovnen forvarmet til 225 grader. Brødet sættes i ovnen og der sprayes ind i ovnen med koldt vand ved hjælp af for eksempel en blomsterforstøver. Dette gøres for at forsinke at brødets porer lukkes, og giver mere luftigt brød.


Følg Maduniverset på


DAGENS OPSKRIFT 11.08.20 UGE 33

Abemad - frugtsalat med råcreme
Abemad - frugtsalat med råcreme

Brugere online : 585
PRIVACY POLICY

Tilbudsaviser | Drinksopskrifter| Måltidskasser| Desktop version